Soul Calibur IV: 2 millió példány leszállítva

2008. augusztus 08.
1.8781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Namco Bandai frissen debütált verekedős anyagából nem kevesebb, mint 2 millió példányszámot szállítottak le az üzletekbe globális szinten a megjelenése óta, tudtuk meg a japán játékóriástól.

Ez egy elképesztően magas szám, gondolom, különösebben nem is kell ecsetelnem, jóllehet a japánoknál messze nem volt olyan népszerű, mint a többi régióban. A briteknél a megjelenés hetében a lista élén nyitott, valamint a sorozat eddigi legjobban fogyó darabjává kvalifikálta magát.

A felkelő nap országában visszafogottan indult útjára a széria immáron ötödik darabja (a Soul Edge volt az első), hiszen a PlayStation 3-as változatból is "csupán" 75 ezer darab talált gazdára. A redmondiak masináján még ennél is alacsonyabb volt a fogyása, az Xbox 360-on 35 ezer darabot sikerült értékesíteniük a kiváló fighter-ből. A pozitív fogadtatásban annak is aktív szerepe volt persze, hogy ez a műfaj mostanság nem túlzottan népszerű a fejlesztők körében.

Eddig hiányt szenvedtünk az efféle anyagokban, az elkövetkezendő esztendőben viszont feltorlódnak majd a stílus képviselői. Még idén érkezik a Mortal Kombat Vs DC Universe, majd azt követi két, eddig pontos megjelenési dátum nélküli produktum, a Capcom-féle Street Fighter IV és a szintén Namco Bandai-os színekben induló Tekken 6. Így szokott ez lenni. Egy ideig semmi, aztán meg csak a fejünket kapkodjuk a sok kiváló megjelenés láttán.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 24 napja

Verekedős játékokból tényleg nincs hiány ezekben az időszakokban mosolygó smiley Szép eladási statisztikával rendelkezik a SC4, csak azt sajnálom, hogy én eddig nem próbálhattam ki szomorú smiley

válasz erre
Soul Calibur IV
15.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja