Soul Calibur: Broken Destiny: Premier teaser

2009. május 05.
2.4871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A múlt héten a Namco Bandai minden előjel nélkül, váratlanul a nyakunkba zúdított két handheld frontot érintő, nagy volumenű bejelentést, melyek szerint még idén érkezik a két verekedős franchise-uk PlayStation Portable-ös verziója.

Az őszre várható Tekken 6 mellett a tavalyi Soul Calibur IV alapjaira építkező konverzió robban be a Sony portábilis masinájára, előbbit néhány hónappal megelőzendő. Az első látnivalókkal jelentkezünk róla.

A Soul Calibur: Broken Destiny nem egy butított port lesz, de nem is új epizód, gyakorlatilag a marokkonzol képességeihez igazított, Soul Calibur IV alapjain nyugvó kivetülés, amelyben egy vadonatúj karakter, Dampierre mutatkozik be a sorozat rajongóinak, persze rengeteg ismerős harcossal szállhatunk arénákba ismét, közülük jó néhányat már megerősítettek a várható felhozatalból. A hurcolható epizód tartalmaz minden olyan összetevőt, amelytől igazán izgalmas és szórakoztató egy Soul Calibur játék, így kapunk karakterkreátort, multiplayer összetevőt és hanyatt vágós grafikai megvalósítást. Most láthatjuk első ízben megvillanni az elvileg nyáron érkező handheld fighter-t, nem is akármilyen formában, rögtön egy hangulatos trailer enged bepillantást a gameplay elemekbe. Több, mint korrekt vizualitás, azonnal leszögezzük. Must have? Must have!

#tv#
nincs még hozzászólás

Soul Calibur: Broken Destiny
8.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja