Sorozattá avanzsálhat a Sega MadWorld-je

2009. április 07.
1.7501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nintendo Wii-t már reflexből casual paradicsomnak nyilvánítjuk, a core játékosok figyelme rendre elkerüli a platformot, pedig akadnak rá komolyabb csemegék is, itt van mindjárt a Platinum Games és a Sega közös alkotása, a MadWorld.

A nem éppen barátságos indíttatású agymenést a srácok fekete-fehér-vörösben tárják a felhasználók elé, a produktum köztudottan magas erőszakfaktorából nyilván mindenki hamar kitalálja, hogy utóbbi színnel a vért ábrázolják, míg monokrómban minden mást.

Az egyedi képi világ és a trendi, virtuális erőszakpártiság akár sikeressé is tehetik a címet és ha így lesz, a Sega kész folytatni, azaz, sorozattá alakítani, bővíteni az eddigi megjelent egyetlen epizódot. A Sega Of America színeiben Sean Redcliffe nyilatkozott, aki biztatónak ítélte meg a befutott, első eladási adatokat és ha ez így folytatódik, akkor a MadWorld is fog, ebben biztosak lehetünk, sugallta Sean.

Sean Redcliffe továbbá rámutatott arra, hogy a Sega-nak remekül sikerült megvetnie a lábát a platformon, - sok más fejlesztővel, kiadóval ellentétben - lásd Mario és Sonic első közös olimpiai akcióját, amely világszerte több, mint tízmillió példányban talált gazdára, óriási dobásnak bizonyult. A japán illetőségű játékóriás már a kezdetektől a Nintendo Wii mögött állt, és ez végre megtérülni látszik anyagilag.

Idén ősszel jön a két kabalafigura téli sportos akciója, remélve, hogy még több játékost csábítanak vásárlásra az egykori, ádáz ellenségek így összeölelkezve. Egyébként a Sega nem csupán a MadWorld eddigi fogyásával elégedett, szintén a tervek szerint fogyogatott a másik 18+-os alkotásuk is, a House Of The Dead: Overkill, nyilatkozta Redcliffe.

Maradva az eredeti témánknál, egyelőre jó úton halad tehát a MadWorld afelé, hogy egy erős lábakon álló sorozattá váljék, amennyiben eléri a kitűzött fogyási elvárásokat, tolják a második felvonást. Sok sikert, jöhet a következő.
3 hozzászólás

Vendég

16 éve, 3 hónapja és 27 napja

Kössz

válasz erre

FutuRetrO

16 éve, 3 hónapja és 27 napja

Érdekes, ami egyben jelenthet jól kinézőset is. mosolygó smiley Van videónk róla a galériában, ha kedved szottyan, keress rá és lesd meg akcióban. kacsintó smiley

válasz erre

Carasan

16 éve, 3 hónapja és 27 napja

Ez nagyon jól néz ki. Legalábbis a kép alapján.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja