Sorban állnak a World of Warcraft Classic játékosai, hogy le tudják adni a küldetéseket

2019. augusztus 27.
5.0131
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Várható volt, hogy nem fog zökkenőmentesen menni a World of Warcraft Classic startja, azonban sokakat még így is kiborítanak a jelenlegi állapotok, például hogy konkrétan sorban kell állni a küldetés leadásáért.

Egészen pontosan a questekért járó jutalmak bezsákolásával van a probléma, amik kapcsán a rendszer egy jókora sort szab meg, olyannyira sokan próbálják meg egyszerre teljesíteni az adott missziót, és ami a legérdekesebb, hogy ez a közepes telítettségű szervereken is előfordul.

Kép is készült az egyik ilyen hosszú sorról, ami formálódott ennek érdekében (a borítóképen látható), és bár sokak számára frusztráló lehet ez a hiba, egészen biztosan sokaknak a játék hőskorát idézi ez az apróság, amit egyébként a Blizzard meg is akart idézni a Classic-kal. Hamarosan vélhetően szállítja a Blizzard a javításként szolgáló tapaszt, hogy ne kelljen ennyit várni, és a szerverek túltelítettsége se jelentsen problémát.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

6 hónapja, 1 hete

Brutális, hogy mennyi embert megmozgattak újra.

válasz erre

TheArpeeh

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

"De az embereknek nem kell a Classic..." Ami mondjuk jó pont, hogy meglepően rugalmas a community játékon belül. Simán megy az invite és a segédkezés oda-vissza. Retailen azért anyáznak, ha levegőt veszel.

válasz erre

Gargameth

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Meglepő volna, ha ezt javítanák: mit lehetne ezen javítani? Visszahozni az ellenségek frakcióhoz kötött be-tag-elését? De hát ez nem volt a vanillában Mondjuk ilyen sorban állás se. A gyógyír erre a türelem: hagyni kell a küldetést a fenébe, és folytatni máshol a kalandozást, majd másnap visszajönni. Nekem legalábbis így oldódott meg az egyik kezdőküldi Northshire Keep-nél . No meg egyszerre sok ugyanolyan szintű van egy helyen, hisz tegnap nyíltak meg a szerók... vagy ma éjfélkor; érthető, ha dugó alakul ki egy-egy küldinél.

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Na az a durva!

válasz erre

zender

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Várható volt a tumultus!

válasz erre
World of Warcraft
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Xelosz profiljaManiac profiljaWickedSick profilja