Sony: Nem várható SingStar: Michael Jackson és SingStar: U2 sem

2009. július 13.
3.3311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Egy francia illetőségű, kizárólag Sony, azon belül is PlayStation 3 konzolokkal foglalkozó site, a PS3Gen értesülései szerint még idén november közepén a polcokra kerül majd a Michael Jackson-nak dedikált SingStar karaoke lemeze.

Mi eddig azt sem gyanítottuk, hogy érkezni fog ilyen, az érintett oldal pedig direktben azt is tudni vélte, hogy pontosan mikortól lesz érdemes keresni bizonyos játékokat a boltok polcain, többek között az elhunyt pop királyának dalait tartalmazó korongot.

A Sony Computer Entertainment Europe cáfolta a híreszteléseket, állításuk szerint jelenleg nincs tervben ilyen SingStar-os anyag megjelentetése, sem Michael Jackson, sem pedig a szintén nagy népszerűségnek örvendő banda, a U2 dalaival. A PS3Gen által közzétett megjelenési listát a Sony nem volt hajlandó kommentálni, így azt sem tudjuk biztosan, hogy a rajta feltüntetett Uncharted 2: Among Thieves premier valóban szeptember harmincadikára esik-e majd, mint ahogyan azt a francia site forrásai által kiszivárogtatott megjelenési listája mutatja. Egy Michael Jackson-os játék viszont már biztosan érkezni fog, a napokban szóltunk róla, miután az MJJ Productions egyik szóvivője megerősítette a napok óta pletykált fejlesztéseket és a karácsony tájékára várható megjelenést. Ez utóbbiról jelenleg nem tudjuk, hogy milyen műfajú produkcióval állunk majd szemben. Lehet akár ritmusjáték, karaoke, vagy egy teljesen más vonalon, de zenei alapokon nyugvó alkotás is.
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 12 napja

nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 5 napja

Akkor most mégsem lesz michael jacksonos és u 2 ös sing star ?szomorú smiley ohh pedig annyira jo lett volna:'(

válasz erre

Blindman

16 éve, 17 napja

A Jacko és a U2 dalok egyaránt nehezen énekelhetőek az egyszerű halandó számára. Tömegek menekülnek meg a felismerétől, hogy ekkora tehetségek csak ezerévenként egyszer születnek.kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja