Sony: Nem lesz árcsökkentés

2008. augusztus 17.
1.8571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony úgy fest, hogy a közeljövőben is makacsul fog ragaszkodni a PlayStation 3 jelenlegi árcímkéjéhez.

Értesüléseink szerint a jövő heti, lipcsei konferencián sem várható ezzel kapcsolatos bejelentés, így olybá tűnik, hogy belátható időn belül továbbra sem számíthatunk kedvezőbb árú PlayStation 3 masinákra. A Sony minden alkalommal kompenzálja valami extrával az újabb kiszereléseket, melyek árban ugyan maradnak a jelenlegi szinten, de kapunk melléjük ezt-azt, nagyob HDD-t, bónusz játékokat...

A Sony Computer Entertainment szóvivője, Nick Chaplin állítása szerint a Sony nem készül árcsökkentési bejelentéssel előhozakodni a lipcsei Games Convention-ön, tehát aki már előre ivott a medve bőrére és magában valamilyen oknál fogva elkönyvelte, az csalódni fog. Azt sajnos pontosan nem tudni, hogy milyen távra érvényes a jelenlegi árszabás kitartása, de a jövő héten nem lesz ilyen bejelentés, nyilatkozta Nick Chaplin.

Hogy ez érinti-e a karácsonyi szezon árait, az jelenleg nem ismeretes. Sokan számítanak egy holiday szezoni akcióra,ami a nagy versenyben természetesen ésszerű is volna, ám most ez nem garantált. Ettől függetlenül még reménykedhetünk az árak kurtításán, meglátjuk mit hoz még az év utolsó két hónapja. Most semmiképpen sem ajánlott fejjel rohanni a falnak, illetve fejvesztve a boltokba PlayStation 3-ért, karácsony előtt valószínűleg a mostaninál jobb ajánlatokat is kapunk majd, vagy így, vagy úgy.
3 hozzászólás

Ryo san

12 éve, 6 hónapja és 4 napja

Nagyon sajnáltam,elhiheted,de mivel a ps3om lejátsza a ps2-es játékaimat könnyebb szivvel engedtem el.

válasz erre

FutuRetrO

12 éve, 6 hónapja és 4 napja

Igen-igen, ezzel jómagam is így vagyok. Viszont dorgálás jár azért, hogy elpasszoltad az Aqua Blue vasadat. Nekem is olyan van, és nagyon szeretem, soha nem válnék meg tőle. A mostani PlayStation 3 hardverek meg nem tetszenek. Le vannak butítva, sajnálatos módon. Én például már nem tudnék meglenni a kártyaolvasója nélkül. A PSP hatalmas találmány, én is sokat nyüstöltem még volt időm.

válasz erre

Ryo san

12 éve, 6 hónapja és 5 napja

Én már nem rohanok,kicsengettem érte premierkor a vastag lét,nyögöm is vagy két évig
De hát ha kell valami meg tudok veszni érte szó szerint.Most például nagy gyötrődések árán megváltam limitált szériás kék ps2 aquámtól(de sajnálom a francba) és beruháztam egy PSP-re.Nos azóta pihennek a nagy gépek!El sem hiszem hogy ennyire jó lehet egy hordozható konzol.Az FF-CC pedig hatalmas istenség,mármint sztori szempontból.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaRobi022 profilja