Sony-ék is kiteregették a szennyest - Gamescom

2011. augusztus 16.
1.9241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Szokás szerint elképesztő felfordulást hagy maga mögött a Gamescom néven ismert vándorcirkusz (természetesen a lehető legjobb értelemben), amely fékezhetetlen pörköl oda kíváncsiságunknak unos-untalan, ahányszor csak felbukkan egy-egy nagy horderejű név, vagy cím.

Azt hiszem, bátran mondhatom, hogy a Sony is a Nagyok táborát erősíti, és ilyetén jellegénél fogva elkerülhetetlen, hogy megpendítsen bennünk a húrt: egyebek közt a PS Vita, a Starhawk és az Uncharted nevek is szirének módjára duruzsolnak a fülünkbe.

Nem is óhajtom tovább feszíteni a húrt, még a végén meg találtok lincselni és felnégyelni, majd három év bányamunkára ítélni. Az idei jeles Gamescom eseményen a Sony több hangzatos nevet is elsüt majd; olyanokat, mint például a PS Vita, amelyet a helyszínen tesztelni is lehet majd. Játékra is lesz lehetőség: a jelenlévők kontrollervégre kaphatják az olyan ígéretes alkotásokat, mint a Resistance 3, a Little Big Planet... és természetesen az Uncharted 3: Drake's Deception.

A történet itt persze nem ér véget, hisz olyanok jelenségek is tiszteletüket teszik az eseményen, mint az Everybody's Golf, a Wipeout 2048, Super Stardust Delta, stb. - és persze magáról a PlayStation 3 konzolról is esik némi szó.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 16 napja

Csak már jönnének a konkrétumok. Mikor lesz végre Vita?

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2011

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja