Sony: További Uncharted NGP részletek várhatók jövő csütörtökön

2011. május 24.
2.1731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Pár napja nagy felfordulás kerekedett az Uncharted NGP (Next Generation Portable) változata körül, a Eurogamer és a fejlesztő vállalat, a nagy múltú Naughty Dog ugyanis szemlátomást elbeszélt egymás mellett: míg előbbi tudomása szerint a játék a "Drake's Fortune", illetőleg az "Among Thieves" cselekménye között foglal helyet, addigra Christophe Balestra, a Naughty Dog co-producere már vissza is táncolt korábbi kijelentéseitől, hogy pontosítsa azt egy csöppet.

Eszerint az Uncharted NGP a sorozat első része előtt játszódik majd.

Sony: További Uncharted NGP részletek várhatók jövő csütörtökön - 2. kép

Az Uncharted NGP-ről egyelőre nem sokat tudunk. Ami bizonyos, hogy a játékmenetben nagyobb szerephez jut majd a "felfedezések öröme", mint a fegyverropogtatás, ezáltal az ütem is kellően lassul ahhoz, hogy egy bármikor befejezhető-előkapható "mobil" alkotás váljék belőle.

Ennél több jelenleg aligha akad a hálóba, ám a Sony nemrégiben lekopogta, hogy egy hét múlva, június 2-án, azaz csütörtökön még több információval állnak elébünk (két nappal az E3 előtt).

A játék fejlesztését egyébiránt a Sony Bend tartja kézben.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 15 napja

Szerintem teljesen mindegy hol játszódik, lényeg, hogy nagyon jó lett, a Vita egyik legjobbja. NEm is értem hol késik egy folytatás.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja