Sony pletykák: új PS4 bejelentés nyáron és PlayStation VR PC-re

2016. március 29.
1.6651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alaposan megindult a pletykagyár a Sony háza táján, aminek részeként már olyan sok és olyan alapos szóbeszédek láttak napvilágot, hogy egyre erősebben elkezdtünk hinni az igazukban.
 

A aktuális hírhozó most a Wall Street Journal lett, akik megbízható forrásokra hivatkozva arról írtak néhány órával ezelőtt, hogy a Sony egy lényegesen erősebb PlayStation 4-en dolgozik a háttérben, amely a játékok és a filmek esetében is képes lesz a 4K felbontásra, és amiről a Sony várhatóan még a nyáron lerántja majd a leplet, tehát a PlayStation VR előtt bemutatkozhat, noha megjelenésére egyelőre nem tudjuk, hogy mikor számíthatunk majd.

Apropó PlayStation VR! A PC Gamer munkatársai szivárogtatták ki azt a pletykát, amely Masayasu Ito, avagy a Sony elnökének szavai alapján kapott szárnyra, emberünk ugyanis azt találta mondani a Nikkei csapatának, hogy a PS4 és a PS VR is olyan sok PC-s hardverből épül fel, hogy részükről adva lenne a lehetőség ahhoz, hogy számítógépeken is működőképes lehessen az eszköz.

Az elnök szerint egyelőre nincs határozott bejelenteni valója a témában, ellenben azt már kijelentheti, hogy a jövőben várhatók lesznek terjeszkedések ezeken a területeken.
5 hozzászólás

totyak

2 éve, 2 hónapja és 26 napja

Attól, hogy sokan pletykálják ugyanazt, még nem feltétlenül igaz. Tulajdonképpen, ha csak annyiban térne el az esetleges új PS a PS4-től, hogy azon futnának 4K-ban a játékok, de amúgy ugyanazok a címek jönnének és a VR is ugyanúgy működne, akkor nem nagyon látnék kivetnivalót a dologban. A legtöbb játékosnak amúgy sincs 4K megjelenítője, illetve töbnyire full hd-ban játszanak. Mindenesetre a One-nak megint odavernének jól.

válasz erre

kakas201

2 éve, 2 hónapja és 26 napja

Na hát erre kíváncsi leszek. Az biztos hogy nagyot durranthat ezekkel a Sony!

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 2 hónapja és 27 napja

Hát akkor én már az újabb hardveres PS4-et fogom venni ha majd veszek.

válasz erre

movi

2 éve, 2 hónapja és 27 napja

Az "irányított" pletykák!

válasz erre

kpal

2 éve, 2 hónapja és 27 napja

Most már biztos a frissebb PS4 megjelenés VR miatt.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profiljaManiac profiljaReichert Viktor profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaHellblade profiljaadriano profiljaHUNSacha profilja