Sony: nem lesznek PS4 Pro-exkluzív címek és a PS5-re is várnunk kell még!

2017. június 26.
4.8901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy izgalmas témákat feszegető interjút készített a német Golem magazin Shawn Laydennel, a Sony egyik vezérével a távoli jövő kapcsán, amelynek során a PS4 Pro és a PS5 került szóba leginkább.

Shawn például az interjú elején kikötötte, hogy bár sok rajongó tart tőle, de nem kell, mert biztosak lehetünk abban, hogy soha nem jelenhetnek meg majd a jövőben PS4 Pro-exkluzív videojátékok, a konzol ugyanis nem követi az okostelefonok üzleti modelljét - vagyis nem épül új architektúrára az évente érkező új kiadás -, ezáltal a Pro csak egy lehetőség azoknak a játékosoknak, akiknek lehetőségük van 4K-felbontásban élvezni kedvenc alkotásaikat, de a hagyományos PS4-tulajdonosokat a tartalom szempontjából semmiféle hátrány sem éri majd a jövőben.

Laydennél rákérdeztek már a generációváltásra is, azonban a vezér erre már nem tudott konkrétumokkal válaszolni, noha annyit azért kiemelt, hogy valószínűleg beletelik még egy kis időbe, hogy láthassuk a PS5-öt, noha elemzők szerint a masina megjelenésére akár már jövő év vége előtt sor kerülhet.
6 hozzászólás

drift3r91

7 éve, 2 hónapja és 14 napja

2020 előtt tuti jön a ps5, feltehetően a gta 6 al. Ahogy felgyorsult minden most már nem húznak ki a konzolok se 7-8 évet. Legalábbis aki max grafra vágyik és van is pénze pont emiatt nem fog sose konzolt venni. A konzolokkal egyidőben vettem a gépemet és messze jobb minőségben játszok igaz drágább is volt. Konzolosként meg azt érezném, hogy húznak le a ps4 pro val meg xbox x el ami persze nem kötelező csak mégis jobb élményt ad. Én sem viccből vettem 144hz es monitort röhögő smiley
PC-snként a csodás portokat kell lenyelni csak, de a mostani destiny 2 megmutatta hogy nálam bőven 60fps fölött megy a destiny maxon és nem hittem el hogy igy be lett optimalizálva. Nagy pillanat volt röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 4 hónapja és 23 napja

Jól mondja, nem kell külön játék mert csak egy apró vérfrissítést kapott nem egy eget verően nagyot, PS5 meg majd megjelenik amikor kell.

válasz erre

Patrik94

7 éve, 4 hónapja és 24 napja

Nagyon helyes!

válasz erre

totyak

7 éve, 4 hónapja és 24 napja

Az logikus, hogy nem lesz külön Pro játék. Az, hogy mikor jön a PS5? Szerintem még bírja pár évig.

válasz erre

VaPe

7 éve, 4 hónapja és 24 napja

Nagyon pozitív gondolkodás.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 4 hónapja és 24 napja

Szerintem 2019 év vége. 2018 csak 5 év, egy 6 évet azért ki kellene húzniuk. Az előző generációban ráadásul elnyújtották a konzolokat, mert jól teljesítettek eladásban. Most is van itt pro meg sima, ráadásul jól fogynak. Egy PS5 bejelentés tuti, hogy gyorsabban venné vissza az eladásokat.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja