Sonic Unleashed: A szuperszónikus sün és a kínai nagy fal esete

2008. szeptember 14.
3.2471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Hogyan kell egyszerre eleget tenni a régi fanoknak és az újonc addiktoknak? A SEGA minden bizonnyal meglelte a helyes választ, majd annak mentén formába öntve a messiásként várt legújabb sünkalandot, egy egészen élvezetes egyveleget kapunk eredményül.

Sík is, térbeli is. Hoz is újat, ad is régit. Gyors is, ám időnként visszafogottabb a tempó. Ha ezen jellemzőkkel ellátott összetevőket mixeljük egyetlen alkotássá, majd hozzáadjuk a kis szélvészt, akkor egy Sonic Unleashed születik a világra.

Vannak játékok, amelyek megsínylették a harmadik dimenzióra való váltást és vannak, amelyek remekül vették ezen akadályt. Sonic az előbbi csoport köreit gazdagítja, hiszen amióta térben kalandozik, egyre-másra jönnek a hatalmas bukások. A SEGA, bár nem pont időben, ráeszmélt, hogy a legrosszabb úton járnak, összeültek és kiötlötték a legújabb koncepciót, amely remélhetőleg minden rajongónak és szimpatizánsnak a kedvére szolgálhat.

A SEGA most egy friss videó összevágással lepett meg minket, amelynek fókuszában a kínai nagy fal áll. Sonic-nak nem akadály átvágni a cseppet sem egyszerű útszakaszon, a kék szélvész hozzászokott a rázós utazásokhoz, volt alkalma bőven. Előtünik az éj sötét homályából Warehog is, aki szintén Sonic, csupán alakot vált, Dr. Robotnik tudományának hála. Az est elérkeztével vérszomjas fenevaddá válik. Ilyenkor a játék szédítő tempója csillapodik és helyét a küzdelmek veszik át. Íme mindez a gyakorlatban.

#tv#

A Sonic Unleashed PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 és Nintendo Wii platformokra érkezik még ebben az esztendőben. Egy vérbeli Sonic Team alkotás kísérli meg fényesre polírozni a megkopott brand-et. Izgatottan várjuk, hogy vajon sikerül-e neki.
1 hozzászólás

Lac

16 éve, 11 hónapja és 11 napja

Nem is rossz. Még megtetszettröhögő smiley

válasz erre
Sonic Unleashed
8.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja