Sonic & Sega All-Stars Racing: E3 Galéria

2009. június 05.
1.8331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nem az első eset, hogy Sonic-ék startvonalhoz állnak egymással versengeni.

A Sega Saturn-os Sonic R, vagy az előző generációs Sonic Riders már bizonyítottak a múltban, bár komolyabbat egyik sem durrantott, de jön a következő kompetíció, Sonic-kal és a Sega népes univerzumának lakóival. Elsőre a Sonic & Sega All-Stars Racing a MotorStorm és a Mario Kart korcsosult gyermeke, aki látta a készülő produkció első videóját, érteni fogja a hasonlatot.

Újabb videóval nem támadott be a Sega, viszont néhány frissebb screenshot-ot még elszórt a Sumo Digital műhelyében faragott anyagról, ők feleltek az előző össznépi összecsapásért, a Sega Superstars Tennis-ért is. A Sonic & Sega All-Stars Racing több platformra érkezik 2010-ben, kapunk PlayStation 3-as, Xbox 360-as, Nintendo Wii-s, Nintendo DS-es, valamint PC-s konverziókat, széles körben terítenek vele. A Mario Kart népszerűsége ettől nem lesz majd veszélyben, de az üresjáratokat talán jó móka lehet eltölteni vele.

Akik már biztosan helyet kapnak a sorban: Sonic, Tails, Amy, Shadow, Dr. Robotnik (Eggman), Big, AiAi (Super Monkey Ball), Amigo (Samba De Amigo), Billy Hatcher..., és még sokan mások a Sega univerzumából.


Sonic & Sega All-Stars Racing: E3 Galéria - 2. kép


Sonic & Sega All-Stars Racing: E3 Galéria - 3. kép


Sonic & Sega All-Stars Racing: E3 Galéria - 4. kép


Sonic & Sega All-Stars Racing: E3 Galéria - 5. kép


Sonic & Sega All-Stars Racing: E3 Galéria - 6. kép


Sonic & Sega All-Stars Racing: E3 Galéria - 7. kép

2 hozzászólás

Vendég

16 éve, 11 napja

Oh My God! Ez a játék észveszelytően jó lesz! Legalább is szerintem, mert nagy Sega és Sonic fan wok! Nameg a grafika! A pályák, a karakterek, a járművek: szerintem csúcs lesz, csak kár, hogy DS-re nem lesz olyan erős grafikájú a játék, de ez kit érdekel: A Fő a játékélmény!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

16 éve, 1 hónapja és 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
Minden hír, videó és cikk
E3 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja