Sonic-os kiegészítők a Mad Catz-től

2009. szeptember 21.
1.9791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Mad Catz-et egy minőségi, után gyártott kiegészítőket produkáló iparosként tartjuk nyilván, akik egészen korrekt cuccokkal szórják meg a piacot időnként.

A Mad Catz és a Sega szerződést kötött, melynek hozománya egy halom, Sonic motívumokkal dekorált hardveres toldalék lesz. Nyilván kontrollerek és ehhez hasonló perifériák születnek az egyezségnek köszönhetően. A megállapodás Észak-Amerikára vonatkozik és egyelőre nem pontosították, hogy konkrétan milyen termékeket szállítanak le a Sonic univerzuma köré építve.

Mivel ez egy multiplatform megközelítésű kézrázás volt, így az összes kurrens generációs konzolra gyárthatnak Sonic nevével és motívumaival díszített kiegészítőket. Hogy valamennyi masinán élnek-e lehetőséggel, az per pillanat nem tisztázott körülmény. Képek nincsenek a tervekről, de remélhetőleg a közeljövőben szemmel is letapogathatjuk a tervezett produkciókat. Hajrá, Sonic! A Sega veterán kabalafigurája egyébként jövőre egy valódi klasszikus, síkbeli kalanddal ajándékozza meg rajongóit, amelyről még gyakorlatilag alig tudunk valamit. Azt a stuff-ot viszont már szívesen gyűrnénk egy Mad Catz-es irányítóval.


Sonic-os kiegészítők a Mad Catz-től - 1. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

A kis kék sün ezekszerint sokunk kontrolleréről fog visszaköszönni ránk. Ez a kép pl. egész jól mutatna egy joyon.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaDav2377 profilja