Sonic: Night Of The Werehog

2008. november 03.
4.0641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ezúttal nem egy újabb, interaktív sünkaland van születőben, de a fejlemények szorosan kötődnek a november közepére esedékes Unleashed epizódhoz.

Ismert tény számunkra, hogy a Sega kabalafigurája nem a régi önmaga már, az éj leszálltával egy vérszomjas lénnyé transzformálódik, aki roppantul nyúlékony és fenemód erős attack-jai vannak. Számtalan gameplay mozi tanúskodik róla, de most valami egészen más születik a világra...

..., amiről még nem igazán tudjuk, hogy hová is tegyük valójában. A Sega megnyitott egy site-ot, majd felpattintott egy teaser-t, amely a Sonic: Night Of The Werehog címet kapta örökül. Az oldal egy rövid, ám kifejezetten igényes CG mozival ejt ámulatba, amelyben Sonic alakváltását, majd küzdelmét követhetjük figyelemmel.

Valóban antihős lenne a vagány szélvész sötétebbik alteregója? Nem vagyunk biztosak ebben, ahogy abban sem, mi célból készült a nyúlfarknyi teaser. A Halloween az rendben van, de ez a bejátszás, amit alant is láthattok, csak egy darabkája egy teljes történetnek.

A site-on egy üzenet fogad minket, mely így hangzik: "Nézd meg mi történik Sonic-kal, ha lemegy a nap. A teljes moziért nézz vissza hamarosan." Egy felvezető promóciós videó a hamarosan megjelenő Unleashed epizódhoz? Nem tudjuk pontosan. Talán fény derülhet rá a közeljövőben, mi résen leszünk.

Sonic: Night Of The Werehog

#tv#
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 2 hónapja és 13 napja

jó játték

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja