Sonic Chronicles: Sünkaland szerepjáték módra

2008. június 08.
2.6111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Korábbi híreinkből bizonyára kiszúrtátok magatoknak Sonic legújabb, kizárólag Nintendo DS-re érkező produktumát, a Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood-ot.

A BioWare fejlesztette sünkaland eltér az eddig megszokott, eszeveszettül száguldozós felvonásoktól és RPG mederbe tereli a dolgokat. A térre való rálátásunk sem a régi, ezúttal izometrikus távlatból szemlélhetjük a duál képernyőn zajló eseményeket, egyedi, rajzos stílusban.

A két, szemtelenül jól sikerült Sonic Rush után ismét egy Sonic-os szeretetcsomaggal lesznek beljebb a Nintendo DS tulajdonosok. Már kezdek szép lassan sárga színekben játszani az irígységtől, mert az én imádott zseblakómra csak két förtelmes Sonic Rivals epizód érkezett. Sebaj, más öröme számunkra is öröm, fogadjátok sok szeretettel. A produktum, a SEGA frissített megjelenési listáján szeptemberi datálást kapott, így relatív közel már a nagy nap.

Természetesen Sonic-on kívül számos, korábbról simert figura is tiszteletét teszi a kalandban, mint például Knuckles, Tails, vagy Amy Rose. A Dark Brotherhood-ban nem egyedül Sonic fogja besöpörni a sikereket, hiszen a cél eléréséhez szüksége lesz a barátai segítségére is. A Party System gondoskodik majd a csapat egyszerű, ám élvezetes összehangolásáról. Több, mint 20 helyszín vár felfedezésre.

A kis Chao lények gyűjtögetésével tudjuk folyamatosan szinten tartani, fejleszteni karaktereinket, de ha úgy tartja kedvünk, összeülhetünk ezeket elcserélgetni a barátainkkal, a Wi-Fi kapcsolaton keresztül. Interaktív, szórakoztató és remekül fest. Akkor át is nyújtanám, amiért egybegyűltünk, íme.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja