Sonic And The Black Knight: Újabb Nintendo Wii exkluzív sünkaland?

2008. július 20.
2.2681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nintendo exkluzív Sonic & The Secret Rings után máris úton van az újabb kizárólagosságot élvező sünkaland? A Nintendo Power szeptemberi számának címlapján mindesetre ez az állítás szerepel.

Mi az, amit tudunk eddig? A képen Sonic látható, nem éppen a tőle megszokott szerelésben, ugyanis egy hatalmas, díszes kardot szorongat a mancsában, ahogy illik, páncélozott kesztyűben, természetesen. A címlapon Nintendo Wii exkluzívként szerepel, Sonic & The Black Knight címmel.

A sok spekulálós elmével megdobált figura máris, a frissen bejelentett MotionPlus kiegészítővel házasítja össze, az állítólagos sünkalandot. Valamiféle kardozós anyag lenne, amely az ember 1:1-es mozgását lekövetni képes WiiMote + MotionPlus duót használja majd, a Wii Sports Resort-ban látott szeletős mókához hasonlatos módon? Egyelőre sajnos az sem megerősített tény, hogy a játék valóban érkezik. Így találgatni sem érdemes ebben a pillanatban.

Az ötlet persze nagyon tetszetős, sőt mitöbb, Sonic már tapasztalt bunyósnak számít, aki látta a Sonic Fighters-ban, jól tudja. De ilyen stílusú fegyverekkel még soha ezelőtt nem indult harcba. Lehet, hogy ezúttal sem fog? Ezt sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem tudjuk jelen pillanatban. A borítót természetesen kipakoljuk közszemlére, hogy alaposan szemügyre vehessétek. Bízuk benne, hogy nem egy oltári nagy kamu az egész és valóban készül egy újabb exkluzív sünkaland, a Nintendo zászlóshajójára. Hamarosan minden kiderül.


Sonic And The Black Knight: Újabb Nintendo Wii exkluzív sünkaland? - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja