Sonic Monopoly társasjátékot jelentett be az USAopoly

2012. május 28.
3.0781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Láttunk már az elmúlt évtizedekben igazán őrült ötleteket és franchise-házasításokat, de az USAopoly legfrissebb bejelentése alighanem dobogós helyezést érdemel, a cég ugyanis úgy határozott, hogy a jövőben egy - hivatalos nevén - Sonic the Hedgehog Monopoly címre hallgató társasjáték piacra dobását tervezik.

Az asztali társasjáték természetesen teljes egészében a Sonic univerzumon fog alapulni, így az ismert karakterek mellett a jellemző pályák, kihívások és természetesen gyűrűgyűjtögetés is vár majd ránk.

Az USAopoly azonban még ezt az őrült ötletet is képes volt felülmúlni azzal, hogy Sonic világát felhasználva egy memóriajátékot is piacra dob, amely a hagyományos, memóriakártyás koncepción alapul.

Hogy mennyire lehet még megalázni a Sonic-sorozatot és magát a kis kék sündisznót, aki évtizedekkel ezelőtt a lázadás és a szűnni nem akaró tettvágy megtestesítője volt számunkra?

Őszintén nem tudjuk, de nagy szerencse, hogy az USAopoly egyelőre csak a tengerentúlon tervezi a társasjátékok megjelenését, így az európai boltokban talán nem fogunk összefutni velük, habár aki szeretne egy ilyent a gyűjteményében tudni, az biztosan be fogja szerezni majd külföldről.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 10 napja

Hu de gáz

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 10 napja

De****

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 10 napja

Őőőőőőőő hát érdekes...röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja