Sonic Generations lesz a következő Sonic játék címe?

2011. április 07.
2.0481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega gárdája néhány nappal ezelőtt kettő, ám teljesen egybe tartozó domain nevet regisztráltatott az arra alkalmas szerveknél, amelyből természetesen mi másra is következtethetnénk, mint soron következő alkotásuk címére.

A regisztrált címek a sonicgenerations.com és a sonic-generations.com lettek, így tehát biztosra vehetjük, hogy kedvenc száguldó kék sündisznónkra utalnak velük az illetékesek, amelynek címe a Sonic Generations lehet.

Mindez természetesen egyelőre még csak pletyka szinten értendő, hiába vannak kész tényeink, amíg a Sega srácai nem jelentik be, hogy valóban készül ilyen címmel egy videojáték, addig minderről csak kérdőjelesen beszélhetünk. Ami biztos, hogy jelenleg a Sonic The Hedgehog 4: Episode 2 készülődik a kis kék süni neve alatt, mellette pedig nagyon reméljük, hogy az esetleges Sonic Generations a valamikori első három részt, valamint a Sonic & Knuckles című darabot fogja egy csomagba összefogni, esetleges feljavított külsővel, némi extrával. Benne van a pakliban!
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 12 napja

Sega-nak baromi mákja van a Sonic címmel, mert azt mindig el lehet adni, jó húzónév. Mint a Nintendo-nál Mario. Végül is valóban lett egy Sonic Generation és nem is lett rossz. Ráadásul nagyon sok platformra kiadták.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaBvektor profiljaNeurotic profiljagery1113 profilja