Song of Ice and Fire RPG-n dolgozik a Cyanide Studios

2011. március 29.
5.2551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Factor News nevű francia honlap értesülései szerint egy Song of Ice and Fire RPG-n dolgozik a Cyanide Studios csapata, amely az A Game of Thrones című első könyv történésein alapul majd.

Mindezt egyelőre még ne vegyük száz százalékosan hivatalos információnak, hiszen nem az illetékesek jelentették be, ugyanakkor a weboldalnak komolyabb információi is vannak ezeknél. A Cyanide Studios jelenleg egy stratégián dolgozik, amely a Game of Thrones: Genesis névre hallgat, idén nyáron jelenik meg és George R.R. Martin fantasy novelláján alapul majd.

A szerepjáték ezzel szemben ugyan szintén a könyvön alapul, de eredeti történetet dolgoz fel, amelyben új karakterek is feltűnnek. A hírek szerint egy körökre osztott szerepjáték készülődik a név alatt, amelyben a harc teljes egészében valós idejű lesz, és megtalálható lesz még benne számtalan RPG klisé, így a skill fa, a fejlődési rendszer és egyebek. Megjelenési dátumunk egyelőre nincs, de PC-re és konzolra is érkezik a kicsike. Kíváncsian várjuk a továbbiakat!
1 hozzászólás

skyman

14 éve, 2 hónapja és 9 napja

hát kíváncsi vok h akkor konkrétan mi alapján csinálják majd.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja