Song of Horror: brutális videót kapott az ígéretes horrorjáték

2017. november 01.
4.5251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jó ideje nem hallottunk már semmit sem a Protocol Games által évek óta készített Song of Horror című alkotásról, ami azon túl, hogy egy minden téren régi iskolából származó külső nézetes túlélő horror, egy igazi különlegességnek is ígérkezik.

Arról van ugyanis szó, hogy a játékban akár 16 karaktert is irányításunk alá vehetünk, hogy oldalukon túléljük a megpróbáltatásokat, mert miközben a sztorit göngyölítjük, a helyszíneken folyamatos rettegés és csapdák sokasága vár majd ránk.

Hogy a Song of Horror mikor jelenhet meg, az egyelőre hatalmas kérdőjel, csak annyi bizonyos egyelőre, hogy 2015 óta készül, első körben PC-re érkezik, az alábbi videó alapján pedig elképesztően beteg hangulat vár benne ránk.

Nézd nagyban ezt a videót!



Song of Horror című alkotásról, ami azon túl, hogy egy minden téren régi iskolából származó külső nézetes túlélő horror, egy igazi különlegességnek is ígérkezik.'>
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 8 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

7 éve, 8 napja

Nehéz már újat mutatni ebben a műfajban, szerintem nem is fog sikerülni neki. ennek ellenére szerintem egy kellően sötét és félelmetes játék lesz. Aki edzve van ezekre, annak nem hiszem, hogy komoly akadály lesz bármelyik része, nekem mondjuk beletelne több tíz órába is végigvinni, mert csak totyogva mernék haladni és minden sarkon megállnék, hogy vajon milyen borzalom vár rám.

válasz erre
Song of Horror
10.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaManiac profilja