Somali Showdown: Pirates on the High Seas: A modern kalózok története

2009. május 08.
1.7371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Kuma Games mindig az aktuális trendeket lovagolja meg, ehhez kétség sem férhet.

Volt már játékuk az iraki konfliktusról, a II. Világháborúról, de még a vietnami konfliktust is képernyőre vitték, mindezt természetesen MMO stílusban, bár ők inkább a multiplayer akció fogalmát használják, amely valóban jobban illik játékaikra. Legújabb csodájuk a Somali Showdown: Pirates on the High Seas lett, amely a címéből is kikövetkeztethető, hogy miről szól. Bizony a modern kori kalóztámadásokról, amelyek az utóbbi időben egyre nagyobb teret hódítottak, a híradásokban is foglalkoztak a témával, így biztosan mindenki hallott róla.

A Kuma Games jóvoltából most mi is felcsaphatunk kalóznak, vagy ártatlan kereskedelmi hajón szolgálatot teljesítő matróznak, hogy hatalmas ütközeteket élhessünk át, Szomália partjainál. A cél természetesen nem más, mint valamelyik fél oldalán vagy visszaverni a támadást, vagy megakadályozni, hogy elfoglalják alólunk a hajót.

A kicsit morbid ötlet játékos verziója teljesen ingyen, minden kötelezettség nélkül lesz játszható, tehát aki szeretné kipróbálni a matrózjárást, vagy éppen a félszeműséget, papagájjal a vállán, az kattintson az alábbi linkre, ami a Kuma Games honlapjára viszi, és egy regisztrációt követően már játszhat is a cég által kiadott játékokkal, a Somali Showdown: Pirates on the High Seas megjelenésére viszont még néhány napot sajnos várni kell.

Azt azért megnézném, hogy egy a valóságban megtörtént támadásban részt vett közlegény mit szól a játékhoz...

Kuma Games website
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja