Sokakat sérthetett meg legújabb marketinglépésével az ASUS

2015. március 12.
1.6081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Apple nevével fémjelzett készülékeket birtokló felhasználók sokszor kapnak sértő megjegyzéseket az egyéb megoldásokat használó társaiktól, ez pedig a californiai gyártó okosórájával sincs másképp.

Ezúttal az ASUS is kivette a részét a buliból, hiszen nemrég egy érdekes levezetést tettek közzé, mely arról szól, hogy szerintük kik vesznek aranyozott Apple okosórát, illetve bizonyos döntések, hogy vezetik át a felhasználókat a saját megoldásukhoz. Vélhetően azért került célpontba az arany változat, mert irreálisan magas áron juthatunk majd hozzá, miközben tudása

Az ASUS egyből egy igen komoly okosórával rukkolt elő, melyet ZenWatch néven mutattak be, mely sokak szerint valóban remek alternatívája lehet az Apple megoldásának. Ez persze még jó néhány Android Wear rendszert futtató okosórára igaz, de a többiek eddig nem igazán merték így támadni az Apple-t és az őket pártoló felhasználókat.
6 hozzászólás

kpal

9 éve, 9 hónapja és 27 napja

Egy épeszű ember tudja csak a nevet/divatot fizeti Almáéknál. röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

sarakrael

9 éve, 9 hónapja és 27 napja

Ha ezzel az órával kielégítenek egy igényt, akkor jól teszik. Ha enyém lenne a cég, és tudnám, hogy egy csomó ember fizetne 10000 dollárt egy ilyen óráért, én is legyártatnám. Sok helyen olvasom, hogy inkább akkor egy Rolexet vennének ebből a pénzből, pedig szerintem az is ugyanolyan sznob dolog, mert a praktikus oldalát nézve az is annyit tud mint egy 20000 forintos Casio.

válasz erre

totyak

9 éve, 9 hónapja és 27 napja

Felesleges őket cukkolni, főleg így nyíltan. Ezek után is megveszi, aki eddig megtette. Hogy miért ilyen népszerű, én sem értem.

válasz erre

fnx

9 éve, 9 hónapja és 27 napja

Az applet sokan kiegészítőnek veszik mint egy napszemüveget. Én sose vennék mert nem fontos számomra a márka a hírnév, hanem a teljesítmény érdekel.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 9 hónapja és 27 napja

Az egyik mondat mintha kicsit foghíjas lenne? röhögő smiley
Amúgy meg a legjobb az Apple fanokat cukkolni. Mert a legtöbb még csak észérveket se tud felhozni azzal szemben hogy miért vette meg a legújabb IPhone-t mikor valójában egy jó pár hasonló tudású telefont a töredékéért már simán kapni.

válasz erre

WillThaWheel

9 éve, 9 hónapja és 27 napja

Háháhröhögő smileyD Ez jóröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja