Sok ingyenes tartalom várható a Mass Effect Andromeda többjátékos módjához

2017. március 07.
3.3551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután egy rajongónak volt pofája a Twitteren keresztül kérdést feltenni Aaryn Flynn számára, végre az egész világ megtudta, hogy a Mass Effect Andromeda nemcsak a játékmenet terén követi a Mass Effect 3-at a multiplayer tekintetében.

A kíváncsi rajongó ugyanis azt szerette volna kihúzni a Bioware munkatársából, hogy a harmadik részhez hasonlóan számíthatunk-e extra tartalmakra a Mass Effect Andromeda kapcsán, amire Aaryn igenlő választ adott. Hogy ez mit jelent a gyakorlatban?

Ha a Mass Effect 3-at vesszük alapul, akkor rengeteg megjelenés utáni extra tartalmat, főként pályákat, karaktereket és képességeket, de ami még jobb, hogy mindezt teljesen ingyen és bérmentve.

Remélhetőleg egyébiránt az egyjátékos kampány bővülése kapcsán is maradnak ezen az úton a fejlesztők, hiszen így biztosak lehetünk abban, hogy nagyobbacska bővítmények roboghatnak be ehhez a játékmódhoz is a premier után, amire március 21-én kerül sor.


3 hozzászólás

Imperator

1 éve, 9 hónapja és 3 napja

Milyen jó volt a 3-nál is, hogy a multihoz ingyen pálya dlc-k voltak, míg a normál dlc-ket az istenért se akarják legalább 10%-kal leárazni. (PC verzió, retard bioware pontok.)

válasz erre

totyak

1 éve, 9 hónapja és 4 napja

Nincs is jobb az ingyennél (maximum, ha ők fizetnek még nekem ).

válasz erre

Mordorer

1 éve, 9 hónapja és 4 napja

Remélem hogy tényleg ingyen lesz mert akkor szeretni fogom!

válasz erre
Mass Effect Andromeda
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaturatur profiljaWarriorAutobot profiljaWickedSick profiljamovi profiljaImperator profiljakylx profiljagery1113 profilja