Sok helyen már most kifogyóban van a PlayStation VR

2016. március 17.
3.6741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szó szerint lenyűgözte a rajongókat a Sony, miután a GDC 2016 keretein belül bejelentette, hogy verhetetlen áron kerülhet majd a boltok polcaira a PlayStation VR.

Az átszámítva mintegy 130 ezer forintot kóstáló VR headset a jó hírek mellett azonnal előrendelhetővé is vált, de úgy tűnik, hogy a Sony igencsak alábecsülte a kezdőkészletet, lévén az Amazon jelentése szerint több régióban már most kifogytak, ezáltal nem tudnak több előrendelést felvenni a rajongók részéről.

A kérdéses bolt szerint így a PlayStation VR már előrendelésben elfogyott Németországban és Franciaországban, valamint nem sokkal később Olaszországban, de vészesen fogy a készlet Nagy-Britannia területén is.

Ez azonban még nem minden! Szintén az Amazon jelentései szerint a PlayStation VR árának bejelentésével elképesztő mértékben megnövekedtek a headsethez szükséges PS Camera és PS Move eladásai is, így a bolt szerint csak az említett kamerából majdnem 1000 százalékkal több fogyott, mint normális esetben.

Ezzel a kérdéses kiegészítő az Amazon eladási listáján a 215. helyről a 20. helyre ugrott, de nem panaszkodhat a Move kontroller sem, amely 305 százalékkal jobban fogyott, mint a nagy bejelentés előtt.
6 hozzászólás

Ravor

8 éve, 8 hónapja és 18 napja

Jól csinálják ezek, én is egyből beszerzem amint lehet röhögő smiley

válasz erre

venoman

8 éve, 8 hónapja és 20 napja

Ez a SONY nagyon nagy májer. röhögő smiley Őrület milyen jó cuccokat dob ki. És már az ára sem elérhetetlen. Nagy zsiványok ezek nagyon jól csinálják ! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 8 hónapja és 20 napja

Nem is tudom, hogy ez meglepő, vagy várható fordulat e. Egyrészről meglepő, nem gondoltam, hogy ennyi pénzes játékos van világszerte, másrészt meg várható, mert az újdonságra mindig rárepülnek a tömegek.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 8 hónapja és 20 napja

Remélem ennek örömére vissza térnek a Move kontrollerek a boltokba.
Egy ideje már szinte sehol se lehet kapni.

válasz erre

movi

8 éve, 8 hónapja és 21 napja

Az senkit nem érdekel milyen szoftverek lesznek hozzá? Én biztos megvárom, és aszerint döntök megéri-e! Tanultam a move-bol!

válasz erre

kpal

8 éve, 8 hónapja és 21 napja

Karácsonyra mindenkinek lesz az tuti.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profilja