SNK klasszikusok: Első felvonás

2008. június 12.
2.2681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Manapság, a nagyobb múlttal rendelkező fejlesztők/kiadók rendre kihoznak legalább egy, de általában több kalsszikus válogatást régi slágercímeikből, amely némelyek szemében rókabőr nyúzásnak tűnhet, ám a fanok nagyon is vevők a mókára.

Volt már itt számos válogatás, a Midway-től, SEGA-tól és még sorolhatnánk. Az SNK is beáll a sorba, bár tőle sem megy újdonságszámba az elgondolás. Idén ősszel érkezik az SNK Arcade Classics Vol. 1.

Ergó lesz ennek még folytatása, talán nem is egy, nem is kettő. Az SNK Playmore és az Ignition ma hivatalosan is megerősítették, hogy idén ősszel a polcokra kerül az első fantasztikus összeállítás, melyen igazán nagy árkád kincsek kapnak majd helyet. Art Of Fighting, Fatal Fury, Samurai Showdown, Metal Slug, World Heroes... A legnagyobb kilencvenes évekbeli, játéktermi klasszikusok, a fanok most könnybe lábadt szemekkel merednek a képernyőkre. Átérzem a dolgot, közéjük tartozom.

Mivel az alábbi listán szereplő játékok nagy többsége sok folytatással is büszkélkedhet, hamarosan várhatóak az újabb válogatások, ám azok kilétéről, esetleges megjelenéséről egyelőre nincs szó. Összesen 16 darab retro klasszikus foglal helyet a korongokon, melyek a PlayStation 2-be, PlayStation Portable-be, vagy Nintendo Wii-be helyezendők, a megvásárolt verziótól függően. Ők érkeznek első körben...

A gyilkos koktél:

- Art Of Fighting
- Baseball Stars 2
- Burning Fight
- Fatal Fury
- King Of Fighters '94
- King Of The Monsters
- Last Resort
- Magician Lord
- Metal Slug
- Neo Turf Masters
- Samurai Showdown
- Sengoku
- Shock Troopers
- Super Sidekicks 3
- Top Hunter
- World Heroes
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja