SNES kézi konzol érkezik még az idén

2011. április 15.
4.5581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Hyperkin brigádja a tegnap esti órákban bejelentette, hogy egy vadonatúj, ám korántsem versenyképes vagy új generációs kézi konzol elkészítését tervezi még az idén, méghozzá azoknak a fanatikusoknak, akik szimpatizáltak a kilencvenes évek elején futó SNES nevű Nintendo konzollal, amely bár egy otthoni játékgép volt, az amerikai brigád most hordozható masinává változtatja azt, méghozzá Supaboy névvel ellátva, hogy visszaidézze azokat az időket és elmulassza azt az űrt, amit az SNES hiánya váltott ki a rajongókban.

A Supaboy ennek köszönhetően egy olyan kis kézi masina lesz, amely különösebb bővíthetőség nélkül kompatibilis lesz az összes régi klasszikussal, amely megjelent a gépezetre, mindez pedig a tervek szerint nem csak a tengerentúlon, hanem Európa földjén is megjelenhet.

A masina egyelőre csak prototípusként létezik, de azt már most biztosra vehetjük, hogy 318 grammja mellett egy 3.5 inches LCD képernyőt birtokol majd, illetve újratölthető elemmel lesz üzemeltethető, egy töltéssel nagyjából 5 és fél óráig. Árcéduláról és konkrét megjelenési dátumról egyelőre nincsenek információnk, de feltehetően sok fanatikus figyelmét már így is felkeltettük.
4 hozzászólás

totyak

14 éve, 1 hónapja és 19 napja

NEkem sajna nem volt SNES-em, viszont pc-n rengeteg SNES játékkal játszottam már. HA versenyképes (alacsony) árat szabnak neki, biztos, hogy nagy eladások lesznek.

válasz erre

uhrindam

14 éve, 1 hónapja és 20 napja

Én is szívesen kipróbálnám. mosolygó smiley

válasz erre

marco

14 éve, 1 hónapja és 21 napja

Ezt én is beszerezném. SNES viszonylag rövid, de nagy pont volt a konzolos életem folyamán!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 21 napja

Huh, úgy legyen. Nagyon kéne!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaManiac profiljamarco profilja