Smash Court Tennis 3: Az Atari júniusban szerválja

2008. április 23.
3.0841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Atari ma bejelentette, hogy a Smash Court Tennis harmadik felvonása idén júniusban érkezik Európába Xbox 360-on, a Wimbledon Tennis Championship idején, remek stratégia.

Ez az első Smash Court rész, amely végre nagyfelbontásban prezentálja a népszerű sportágat, feljavított karakter animációkkal, realisztikus fény-árnyék hatásokkal, skin shader-ekkel és HDR rendering-gel a technikai repertoárjában. A hírességek tehát a mai követelményeknek megfelelő körítéssel lépnek virtuális pályára.

A világ 16 legnépszerűbb teniszezőjével adogathatjuk a labdát, melyek között olyan szupersztárok képviseltetik magukat, mint Roger Federer, Maria Sharapova, Rafael Nadal és Martina Hingis. Hozzájuk csatlakozik a feltörekvőben lévő nagy olasz reménység, Andreas Seppi, és a cseh származású Nicole Vaidisova.

Talán mondanunk sem kell, hogy egy részletes karakter kreátor segítségével mindenki megalkothatja az ízlésének leginkább megfelelő játékost, öltöztetheti, fodrászkodhat rajta, vagy éppen a bőre színével variálhat. A szokásos játékmódok sem maradnak ki, így játszhatunk Arcade, Pro-Tour és Exhibition módozatokban, a Tutorial opcióban pedig gyakorolni is lehetőségünk lesz majd.

Az Xbox LIVE-on akár négyjátékos online multikat is rendezhetünk. Mindez tehát júniusban érkezik Xbox 360-on, tudtuk meg az Atari-tól.
2 hozzászólás

Vendég

16 éve, 25 napja

hm... nem tudok mit mondani!!!meglepett smileyszomorú smiley

válasz erre

mate9

16 éve, 10 hónapja és 10 napja

császtok

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja