Smash Bros-stílusú verekedős játékot készít a Superbot?

2011. november 28.
1.8001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas pletykák érkeztek hozzánk a hétvége folyamán, méghozzá a Superbot fejlesztőcsapatától, akik külföldi magazinok szerint egy PlayStation 3-exkluzív verekedős játékon dolgoznak, méghozzá a Nintendo-féle Super Smash Bros-sorozat (képünkön) mintájára.

A Tite Fight címre keresztelt játék információink szerint 2010 óta készül, betöltését követően pedig a Sony házon belül készült játékainak főbb karaktereit ereszthetjük majd egymásnak egy kis árkád verekedés kedvéért.

Lapértesülések szerint a játékban olyan karakterek tűnnek majd fel, mint a Twisted Metalos Sweet Tooth, Parappa the Rapper, Kratos a God of War-ból, Sly Cooper, Nathan Drake az Uncharted-ből, a Killzone-os Colonel Mael Radec és Fat Princess. Ők természetesen csak aprócska szeletei annak a több, mint 20 karakternek, akik szerepelni fognak a játékban, amelynek pályáit szintén a Sony first-party címei ihlettek. Hogy a fenti sorokból mennyi a valóság, azt sajnos nem tudjuk, de ennyire pontos és részletes szóbeszédek után aligha lenne kitaláció.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 17 napja

Az a repülő Luigi az hogy?röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja