Sly Cooper 4 lesz a Sucker Punch következő játéka?

2009. május 08.
2.6951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Kezd bosszantóvá válni, hogy a Sly Cooper (Sly Raccoon) esetleges folytatásáról hosszú-hosszú hónapok óta csak kérdőmondatokban gondolkodunk, ám ezúttal minden korábbinál egyenesebb utalás történt a negyedik epizódra, amely sejtéseink szerint a Sucker Punch csapatának következő projektje lesz a sorban.

Egyelőre nem érkezett hivatalos forrásból származó reakció, viszont szemfüles külföldi kollégáink kiszúrták a címet az inFamous demóban.

Empire City egy komplett, romokban heverő város, a maga katasztrófa sújtotta életérzésével. Ész nélkül rohangáló emberek róják az utcákat, a legnagyobb kincs pedig az ehető betevő. Cole McGrath, a játék protagonistája különleges képességekre tesz szert az ismeretlen eredetű detonáció során, így szinte előtte nincs lehetetlen küldetés. Az egyik épület tábláján, mászás közben felfedezhető a Sly Cooper 4 felirat, éles utalás lehet a Sucker Puch stúdió következő projektjére. Korábbról úgy tudjuk, hogy stratégiai okokból nem folytatták a leginkább fiatal korosztályt megcélzó lopakodós platformjáték szériát, tekintve, hogy a prémium árkategóriás PlayStation 3 nagyrészt csak a felnőttek birtokában volt fellelhető.

A csapat minden bizonnyal kivárta, hogy szélesebb körben nyerjen teret a masina, hogy ezáltal nagyobb rétegeket célozhassanak meg, profit maximalizálási szándékkal. A PlayStation 3 eladási ára azóta sem nagyon csökkent, viszont jóval húsz millió felett van már a populáció, így akár jöhetne is lassan a Sly Cooper következő epizódja. Nagyon úgy tűnik, hogy belátható időn belül be is fut a régebb óta emlegetett negyedik epizód. Az első három rész PlayStation 2-n jelent meg, így ez lenne az első kurrens generációs felvonás a széria és a konzol életében. Talán egy E3-as bejelentésre készülődnek a fiúk?


Sly Cooper 4 lesz a Sucker Punch következő játéka? - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaBotyi profiljamarco profilja