Slayer dalokkal gazdagodik jövő héten a Rock Band 3

2012. április 06.
3.6551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak bekeményít jövő héten a Harmonix csapata, aminek valljuk be őszintén, már éppen itt volt az ideje, a srácok legfrissebb bejelentései szerint ugyanis a következő héten három Slayer dallal fog gyarapodni a Rock Band 3 zenei kínálata, aminek köszönhetően végre igazán zúzós metal zenéket is eljátszhatunk műanyag hangszereink segítségével.

Aki esetleg nem tudná, a Slayer az amerikai thrash metal egyik alapcsapata, akik a nyolcvanas évek eleje óta kitartó lelkesedéssel és fanatizmussal játsszák a szélsebes thrash metalt.

A Rock Band 3-ba egyébiránt a három legklasszikusabb Slayer nóta, a banda slágereinek is tekinthető Raining Blood, South of Heaven és Seasons in the Abyss trió kerülnek fel, sőt, a méltán híres és minden metalos által kötelező leckeként ismerendő Raining Blood ráadásul Pro Guitar és Pro Bass Guitar sávokkal is rendelkezni fog.

A nóták egyenként, de csomagban is megvásárolhatók lesznek. Ha pakkban tartunk rá igényt, akkor öt és fél dollárt kell kifizetnünk érte, darabonként pedig két dollár lesz az ára mind Xbox 360-ra, mind PlayStation 3-ra, mind Nintendo Wii-re.
Rock Band 3 zenei kínálata, aminek köszönhetően végre igazán zúzós metal zenéket is eljátszhatunk műanyag hangszereink segítségével.'>
2 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 7 hónapja és 18 napja

Ah, Raining Blood, azzal a számmal eljátszanék, mondjuk tuti felidegelne. röhögő smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 7 hónapja és 18 napja

Annak idején, mikor ezek a játékok mentek, többnek is megnéztem a zenei kínálatát, hogy vajon mennyit ismerek közülük. Lesújtó volt, hogy alig párat. De szerintem ezek a játékok egyébként sem tudtak volna túlzott izgalmat kiváltani belőlem.

válasz erre
Rock Band 3
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja