Skyrim Wii U-n? "Határozottan lehetséges"

2011. szeptember 26.
2.1111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Wii platform(ok) népszerűsítői alighanem vasvillára hánynák azt a személyt, aki azt meri állítani, a szóban forgó felület videojátékok egész armadájával van elkényeztetve - hiszen a Nintendo konzoljának felhozatala nagyjából olyan gazdag és változatos, mint a kalahári sivatag dűnéi.

És ez nagy valószínűséggel nem is fog változni. Ellenben a nemrégiben felbukkant Wii U-ban már több lehetőséget látnak a kiadók, és nem kizárt, hogy a Bethesda is beáll a sorba, hónalja alatt egy Elder Scroll V: Skyrim-mel; saját elmondásuk szerint igenis van rá sansz, hogy ez bekövetkezzék.

Pete Hines, a Bethesda egyik kiemelkedő egyénisége a hivatalos Nintendo magazinnak (Official Nintendo Magazine UK) elárulta, egyáltalán nem kizárt, hogy az akciójáték egyszer a Wii U platformot is kegyeibe fogadja.

"Minden olyan platformot figyelembe veszünk, ami támogatja az általunk készített játékokat, de ennek éppen ez a kulcsa - egy konzolnak támogatnia kell a játékot úgy, ahogy azt tervezték."

Ugyanakkor Hines kitért arra, mennyi munka rejlik egy ilyen, számunkra rendkívül egyszerűen hangzó "átültetésben":

"Minél több változást kell eszközölnünk egy játékon" - ecsetelte Hines - ", az annál inkább elveszti az ízét, hiszen egy játék megalkotása rendkívül hosszadalmas folyamat. Pusztán a 360-as, PS3 és PC verziók - nem hiszem, hogy az embereknek fogalmuk van róla, mennyi munkát igényel mindez. Az össze lokalizáció... az összes tesztelés... valamennyi platformon, mindahány nyelven... Elképesztő vállalkozás."

"Tehát nem csupán a Wii U-t támogatod; angolul, franciául, olaszul, németül és spanyolul is támogatod"
- tette hozzá.
3 hozzászólás

gymtonic74

13 éve, 7 hónapja és 23 napja

Szerintem megvarjak, hogy muzsikal majd a Wii U az eladasokban. Aztan erdemes csak energiat fektetni erre a verziora. Hacsak a Nintendo meg nem tamogatja a Bethesda-t. De ez inkabb csak fikcio.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 24 napja

Wii U... Nagyon kiváncsi vagyok már mi lesz ebből a konzolból...

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 24 napja

Jóvan a végén még megsajnálom őket!röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja