Sky Go!View szolgáltatás indul nyáron

2008. április 24.
1.7481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony és a Sky egy újabb közösen életrekeltendő szolgáltatást jelentett be a mai nap folyamán, mely a Go!View névre hallgat és a különféle videótartalmak megtekintését, letöltését teszi lehetővé a marokkonzol tulajdonosok számára, bárhol a világban.

A Go!View idén nyáron érkezik Európba, mely szolgáltatásnak köszönhetően saját, egyéni TV műsorokat hozhatunk létre a PlayStation Portable-ünkön, sport, vígjáték és mozi kategóriákban.

A Go!View vagy egy előfizetéses rendeszereben, vagy pedig egy úgy nevezett pay-per-view (annyit fizetsz, amennyit megtekintesz) elven fog működésbe lépni, valamikor idén nyáron. Ehhez egy regisztráció lesz szükséges a Sky weboldalán, majd ha ezzel megvagyunk, máris mehetünk letölteni az általunk érdekesnek ítélt tartalmakat a számítógépünk segítségével, egyensen a kedvenc handheld-ünkre.

Ez a szolgáltatás tehát még tovább tágítja a jelenlegi határokat és lehetőségeinket, azon felül, hogy kommunikálhatunk, internetezhetünk, rádiót és/vagy saját zenéket hallgathatunk, játszhatunk, és videókat nézegethetünk. Népszerű TV műsorok és mozifilmek útközben? Nagyon jól hangzik az elképzelés és már sokat sem kell várnunk a beindítására.

Jelenleg nem rendelkezünk sem konkrét indítás dátummal, sem pedig árszabással, annyi bizonyos, hogy valamikor a nyár folyamán számíthatunk a Go!View szolgáltatásra, itt Európában. További részletek egyelőre nem tisztázottak, amint tudunk valami bővebbet, újabbat, informálunk Titeket is.

\'A Go!View lehetővé teszi számodra, hogy egy újabb dimenzióval gazdagítsd a PlayStation Portable-öd fantasztikus képességeit,\" mondta Owen Jenkinson, a Go!View marketing menedzsere.

PlayStation Portable Go! Official Website
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaBotyi profilja