Sky Crawlers: Az Ace Combat után szabadon

2008. március 21.
3.1381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nemrégiben hírül adtuk, hogy a Namco-Bandai Ace Combat-ek mögött álló csapata egy új, animációs filmen alapuló, repülős játékot hegeszt, kizárólag Nintendo Wii-re.

Nem is telt el sok idő és máris befutottak az első képkockák a készülő játékból. A Sky Crawlers először könyvek formájában látott napvilágot, melyekből ismereteink szerint egészen pontosan 5 kiadás jelent meg, majd a múlt évben megszületett az anime feldolgozásának ötlete is.

A Namco-Bandai-os srácok sem ültek tétlenül és lecsaptak a témára, hogy ők, mint Ace Combat-eken csiszolódott, repülő szakértők hozhassák tető alá a játékadaptációt. Az első könyv 2001 júniusában jelent meg, The Sky Crawlers, majd 3 évvel később érkezett a második kötet, Non But Air címmel. A harmadik epizód, a Down To Heaven címet viselte és 2005 júniusában került a polcokra, majd egy esztendő múlva követte a negyedik, Flutter Into Life kötet. Végül pedig érkezett az ötödik és egyben utolsó könyv, Cradle The Sky címmel 2007 nyarán, szintén június hónapban. A regények Hiroshi Mori tollából származnak.

Tavaly, június 20.-án bejelentették, hogy elkészítik a történet anime változatát, a nagynevű Mamoru Oshii rendezésében. Az uraság nagyon komoly animés múltat tudhat maga mögött, elég csak egyetlen produktumot említeni a neve kapcsán, hogy azonnal képbe kerülj. Ghost In The Shell. Bizony, ő követte el a legendás Páncélbazárt Szellem animációs mozit még valamikor 1995-ben, szóval a Sky Crawlers mozi a jelek szerint nagyon jó kezekben van.

A filmet valamikor idén szándékozzák bemutatni a nagyközönségnek, a játék pedig jelen állás szerint valamikor az év végén debütálna. Remélem, hogy ezzel a kis háttérelemzéssel sikerült közelebb hozni Titeket az anyaghoz, most pedig lessünk rá az első fotókra.


Sky Crawlers: Az Ace Combat után szabadon - 2. kép


Sky Crawlers: Az Ace Combat után szabadon - 3. kép


Sky Crawlers: Az Ace Combat után szabadon - 4. kép


Sky Crawlers: Az Ace Combat után szabadon - 5. kép


Sky Crawlers: Az Ace Combat után szabadon - 6. kép


Sky Crawlers: Az Ace Combat után szabadon - 7. kép


Sky Crawlers: Az Ace Combat után szabadon - 8. kép



Minden, amit eddig a játékról tudni lehet:

Az Ace Combat Csapata Egy Új Repülős Anyagon Dolgozik
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Tetszetős, lehet kipróbálom.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profilja