Skullgirls: Eliza lesz a harmadik DLC karakter

2013. április 29.
2.1601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Lab Zero Games igencsak helyesen korábban elhatározta, hogy Skullgirls címre keresztelt - és egyébként kellemes sikereket elért - árkád verekedős játékával olyannyira szeretnének a rajongók kedvére tenni, hogy még az érkező DLC csomagok tartalmát is ők válogathatják meg.

Ennek köszönhetően egy szavazás segítségével választhatták ki a fanatikusok, hogy pontosan ki is legyen a játék harmadik DLC karaktere - aki a teljes felhozatalt nézve immáron a harminckettedik -, így a szavazatok alapján Eliza lett a szerencsés befutó.

Eliza egy erőteljesen az egyiptomi mitológia által inspirált harcos hercegnő, akinek nem csak külleme, hanem harci stílusa és egyéb képességei is az úgynevezett egyiptomi klisékre épülnek fel. Az új karakter egyelőre még nem tudni, hogy mikortól válik elérhetővé, de premierje PC-re, PlayStation 3-ra, valamint Xbox 360-ra is várható.
Skullgirls címre keresztelt - és egyébként kellemes sikereket elért - árkád verekedős játékával olyannyira szeretnének a rajongók kedvére tenni, hogy még az érkező DLC csomagok tartalmát is ők válogathatják meg.'>
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 10 napja

Hű de szép forma!röhögő smiley

válasz erre
Skullgirls
3.200 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja