Skate It: November 20.-ától az üzletekben

2008. november 03.
1.7971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nintendo Wii deszkás őrültjeinek sem kell már sokat várniuk arra, hogy meghódítsák San Vanelona-t, az evakuált metropoliszt.

A Skate spin-off-ja ugyanis már csak karnyújtásnyira van a megjelenéstől, tudtuk meg az EA-től, a minap. A második felvonás valamikor 2009 elejére várható, a PlayStation 3, Xbox 360 pároson, ám addig a WiiMote, Nunchuk, Balance Board trióé lesz a főszerep. Pontos megjelenési dátummal szolgálhatunk, gördülj lejjebb.

Az Electronic Arts megerősítette, hogy ebben a hónapban áll pályára az első - igazán jól sikerült - gőrdeszkás anyaguk mellékszála, a Skate It, a Nintendo forradalmán. Mint ahogyan azt már többször is körbejártuk, a helyszín nem változik, viszont kiürül a város, hiszen a hatóságok egy természeti csapást követően evakuálják, így gyakorlatilag egész San Vanelona csak a miénk, a saját, gigantikus gőrdeszka parkunk. Ez egy új körülmény lesz számunkra.

Az irányítás természetesen szintén megváltozik, hiszen a Nintendo Wii olyan perifériákkal rendelkezik, amelyek sokkal élvezetesebbé tehetik a trükközést, közlekedést. A WiiMote, a Nunchuk és a Balance Board is aktív szerephez jut a játékban, amely november 20.-án áll rajtkockához Európában. Ez csupán egyetlen napos csúszást jelent az ameriakai premeirhez képest, dícséretes igyekezet.
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 9 napja

zsír

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaGargameth profiljaMarduk profiljaRobi022 profilja