Skate 3: Mozgásban a demó

2010. április 20.
4.2511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Xbox 360 konzollal rendelkező játékosok már a múlt héten birtokba vehették a gördeszkás játékok legjobbikának számító Skate-sorozat harmadik tagját, természetesen csak kipróbálható formátumban, ugyanis az Electronic Arts úgy döntött, hogy a sok-sok újdonsággal felvértezett friss epizódot megdemóztatja, és ennek eredményét néhány fanatikus már egész hétvégén tesztelhette.

Az első visszajelzések azt mutatják, hogy a mögöttesek nagyot alkottak a játékkal, ám a kész termékig nyilván még korai lenne bármit is határozottan kijelenteni.

Viszont több olyan fanatikus is akadt, akik valamilyen oknál fogva még nem tudták kipróbálni a Skate 3-at, most nekik jelenthet egy kis enyhülést a tegnapi nap folyamán beszaladt két gameplay felvétel, amelyeken kendőzetlenül láthatjuk futás közben a készterméket. A két mozgókép egyikén a szabad deszkázás lehetőségét tekinthetjük meg, míg a másikon amolyan kihívásokat teljesít ügyesen a felvételért felelős játékos. Ami elsőre kitűnik, hogy a kinézet nem tartozik a felső kategóriába, de még egy szint felett van, a mozgás lemintázása, illetve a figurázások lehetősége viszont valami elképesztően jól sikerült. Ha minderre kíváncsi vagy, akkor íme a két gameplay mozgókép:

#tv#

#tv2#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja