Skate 2: Mozgásban (Screenshot Update)

2008. augusztus 05.
3.0541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A következő esztendő első felében ismét deszkára pattanhatunk, hogy bemutassuk, mire is vagyunk képesek a rétegelt falapra erősített kerekeinkkel.

Az EA tavaly úgy döntött, hogy egy új brand-et alapít, amely remélhetőleg sikerrel tör majd a Tony Hawk széria babérjaira. Minden a tervek szerint alakult, így nekiláttak a folytatásnak. Az Activision sikercíme mára megkopott, ezért most szabad a pálya, lehet új és régi deszkás arcokat toborozni a Skate mellé.

A Electronic Arts nem szerette volna ismét elsütni a Tony Hawk-ban látottakat, ezért inkább ráhasaltak az érezhető realitásra. A Skate sokkal közelebb áll a valósághoz, mint az egykori deszkás király nevével fémjelzett alkotások. Ehhez csaptak hozzá egy Flick It névre keresztelt iráyítást és máris készen állt a hódító hadjáratra. A Skate, a maga több mint 700.000 darabos fogyásával egyszerűen lemosta a pályáról a rivális Tony Hawk Proving Ground-ot, az újdönsült franchise szép jövő elé nézhet.

Jövőre érkezik a második menet, amelyben újfent San Vanelona városát, annak parkjait, tereit, és utcáit vehetjük birtokba, de valami megváltozott. Például a város neve. San Vanelona ugyanis romokban hevert egy ideig, egy természeti katasztrófa elpusztította, majd öt esztendővel a Skate It-ben (Nintendo Wii, Nintendo DS spin-off) megismert állapotokat egy hatalmas cég, a Mongo Corp. felszámolta azzal, hogy újjáépítette az egész várost, amelyet New San Vanelona néven fedezhetünk fel ismét.

A mai nap folyamán megérkezett az első bemutatkozó mozgókép, amely..., huhhh, több mint remek, több mint király. A hangulat odaver, a grafika pofásabb, a bejárható, "bedeszkázható" terep nagyobb és az irányítás is finomodik majd némiképp. A törvény emberei viszont nem lesznek elnézőek, a játékban fontos szerephez jutnak majd. Egyelőre ennyit a körítésről, lessetek bele a brand new matériákba. Deszkázni csodás, kár, hogy erre csak most jövök rá, öreg fejjel.


Skate 2: Mozgásban (Screenshot Update) - 2. kép


Skate 2: Mozgásban (Screenshot Update) - 3. kép


Skate 2: Mozgásban (Screenshot Update) - 4. kép


Skate 2: Mozgásban (Screenshot Update) - 5. kép


Skate 2: Mozgásban (Screenshot Update) - 6. kép



#tv#
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

Valami frappánsabb story-t is kitalálhattak volna a készítők, San Vanelona újjáépítve New San Vanelona. Wáó röhögő smiley Képekről egyébként nem tűnik gagyinak. De én maradok a régi Tony Hawk párti mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja