Skate 2: Gőrdeszkán szép az élet

2008. május 13.
2.8191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Electronic Arts az első rész sikerein felbuzdulva úgy döntött, hogy belevág a második felvonás fejlesztési munkálataiba és egy újabb kitűnő gőrdeszkás adománnyal gazdagítja a szegényes felhozatalt.

Az Activision jegyezte Tony Hawk széria már egy ideje gyengélkedik, így gyakorlatilag a Skate az egyetlen értékelhető deszkás anyag az utóbbi időben és most tessék örvendezni, érkezik a folytatás a két HD konzolra, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

A Skate tavaly szeptemberben debütált a nagyközönség előtt szintén a két HD konzolon és az extrém sport egy realisztikusabb bemutatását tűzte ki céljául. A fejlesztők nem kívántak Tony Hawk módjára úgymond elszállni, így inkább az életszerűséget tartották szem előtt, egészen élvezhető formában tálalva a korábbi elképzeléseket. Várható volt, hogy a frissen alapított brand újabb résszel fog gazdagodni, csak az nem volt világos, hogy pontosan mikor.

Sajnos az még most sem tisztázott, hiszen megjelenési dátummal nem szolgált az amerikai óriás kiadó/fejlesztő, csupán annyit árult el, hogy igen, fejlesztés alatt áll a folytatás. Egyelőre ennyit lehet tudni, bizonyára hamarosan részletek is napvilágot látnak, addig pedig éltessen mindenkit a tudat, hogy érkezik a hatalmas hézagpótlás. A fejleményekről természetesen beszámolunk Nektek, itt, a Game Channel Online-on, maradjatok velünk.

Néhány napja bejelentették a Nintendo Wii és DS spin-off verziókat, Skate It címmel, melyről bővebben I T T olvashattok.
1 hozzászólás

Danyek

17 éve, 3 hónapja és 2 napja

király! végre jön a folytatás! remélem hogy marad a jól bevált flick-it rendszer a trükközésnél, csak egyszerüsítsék egy-két trükk kivitelezéséhez szükséges iránykombináciokat, mert volt egy pár hüvelykujjizzasztó trükk! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja