Skate 2: Demó a horizonton

2009. január 07.
3.8721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Electronic Arts hivatalos közleményt bocsájtott útjára, melyben tudatja az extrém sportok, gördeszka vonulatát meglovagolni szándékozókkal, hogy hamarosan itt az idő, elfogyaszthatják az előételeiket, napokon belül megérkezik a Skate 2 ingyenesen tölthető demonstrációja.

Az Xbox 360-nal rendelkezők előnyt élvezhetnek, nekik már holnaptól házi feladat a játszható próbakör letöltése, majd alapos nyúzása, ezzel szemben a PlayStation Store, csak a jövő heti frissítés alkalmával kínálja fel a lehetőséget.

A pontosság kedvéért számszerűsítjük, január 15.-étől szipkázhatják tehát a Sony konzoljával időzők, ami természetesen egy csütörtöki nap lesz, a megszokottakhoz igazodva. Érdemes lesz letölteni a demót, hiszen a Electronic Arts ígéretei szerint tartalmas lesz, mélyen a körmére nézhetünk.

A helyszín ismét San Vanelona lesz, amely immáron újjáépített fényében tündököl, ugyanis egy mamut vállalat megszponzorálta a katasztrófa sújtotta, korábban virágzó nagyváros vezetését. A Nintendo exkluzív Skate It-ben láthattuk elnéptelenedve kedvenc gördeszkaparadicsomunkat, de ez lassan már a múlté, újra burjánzik az utcákon az élet.

A spin-off letudva, nézzük, hogy mi lesz beletömve az ingyenes próbakörbe. Belekóstolhatunk a kibővített lehetőségekkel operáló karakter kreátorba, kóstolót kapunk a mély szingli történeti kampányból, valamint három online Party Player módozatot is próbára tehetünk.

Ezen utóbbiak a Thrasher?s, a Hall of Meat és a Spot Battle nevet kapták a keresztségben. A tartalom láthatóan nem szegényes, akinek pedig telibe kapta a kis szívét, január 23.-án ne mulassza el leemelni azt valamely kereskedelmi egység játékpolcáról, persze a dátummal a debüt napjára céloztunk, ráértek beszerválni bőven. A jól ismert Black Box formáció utolsó munkája...
6 hozzászólás

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 12 napja

nyelvnyújtó smileyja

válasz erre

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 7 napja

biztos jó

válasz erre

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 11 napja

cső
jó játék

válasz erre

Vendég

15 éve, 3 hónapja és 22 napja

Vendég írta:
ja hogy és honnan kell leölteni
hát én sem tomszomorú smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 7 napja

ja hogy és honnan kell leölteni

válasz erre

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 8 napja

hogykel le tőteni?
meglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja