Six Days In Fallujah: Gőzerővel folyik a kiadókeresés

2009. június 09.
1.6401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Six Days In Fallujah amilyen gyorsan bekerült a köztudatba, olyan gyorsan el is távozott onnan, de előbb még jól felkavarta a kedélyeket.

Aki frissen kapcsolódik be a történetbe, annak röviden elég annyit tudni, hogy az Atomic Games bejelentette a játékot, ahol az iraki háború egy kis szeletét dolgozták volna fel, ami mellé nagy realisztikusságot, és a háború borzalmainak valóság hű lemintázását képzelték el. A kiadó szerepében a Konami tündökölt, egészen addig, amíg néhány hippi ki nem verte a biztosítékot, és fel nem szólalt a játék ellen.

Az ellentüntetés akkora port kavart, hogy a Konami lemondott a kiadási jogokról, így az Atomic Games egyedül maradt a munkálatokban, de anno már megírtuk nektek, hogy ők egy másodpercre sem hagyják abba a programozást, dolgoznak tovább a játékon, ha törik, ha szakad.

Így is lett, és ugyan egyelőre még mindig kiadó nélkül fejlesztenek, a srácok dobtak néhány információt a sajtónak, miszerint vadul keresik a kiadási jogok utódját, akit még nem találtak meg, de reményeik szerint hamarosan horogra akad valaki. Mi kívánjuk a legjobbakat, ha megtalálták a megfelelő céget, arról ti is tudni fogtok.


nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaBotyi profiljamarco profilja