Siren New Translation: Érkezik a demó - Befutott az első mozgókép

2008. április 19.
3.0901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Forbidden Siren PlayStation 2-es első két epizódja után sokan a harmadik epizódot várták megváltóként, immáron a PlayStation 3 bámulatos grafikai tudásával életre keltve, de egyelőre ez nem fog alakot ölteni.

Ehelyett úgy vélték a Sony-nál, hogy milyen jó is volna nekünk újra játszani az első felvonást, grafikailag felpiszkálva. Talán azoknak ígér igazán felejtehetetlen pillanatokat, akik még nem találkoztak vele korábban.

A Sony nem húzza-nyúzza a dolgokat. Még a játék létezése is nagyon friss információ, de máris beígérték a játszható demó verziót, amelyet a japán account-tal rendelkezők április 25.-étől töltögethetnek is szorgosan a PlayStation Store-ról. Az adatállomány mérete 550MB lesz csupán. Jelenleg nincs arról szó, hogy nippon földön kívül is forgalomba kerülne a Siren New Translation, de reméljük a legjobbakat.

A játék megértéséhez kellően el kellett merülni a Siren történetében, melyet tovább nehezített, hogy több karakter bőrébe is bele kellett bújni. Egy naptár segített minket eligazodni a történések sorozatában, melyen nyomon követhettük, hogy az aktuális cselekmény és karakter mikor élte át az adott vérfagyasztó kalandokat. Ide-oda ugrált az idősíkon, nem volt nehéz fonalat veszíteni.

A játék első snittjében Kyoya Suda, ifjonc főszereplőink egyike, szemtanúja lesz egy démoni szeánsznak, de sajnálatos módon leleplezi magát, így hamar menekülőre fogja, de valami történik vele. A történet helyszínéül szolgáló japán falucska, Hanuda lakói Shibito-kká (egyfajta zombi lényekké) változnak és minden áron a vérét akarják venni. Egy hibbant rendőr megkínálja ólommal, miután Suda úrfi dob egy hátast a mögötte lévő vértócsába, ami korábban még egy folyócska volt, de most egy hömpölygő véráram.

A vér megmenti ifjoncunk életét, aki talpra áll, hogy lelépjen ebből a kegyetlen környezetből, de az igazi rémálom még csak ekkor veszi kezdetét. Felbőgnek a szirénák, valami sötét dolog szabadult el Hanuda-ban. Feladatunk, hogy a többi faluban ragadt emberrel túléljük valahogy életünk legsötétebb kalandját. A vízek és a tenger mind vérré vltozott. Csak erős idegzetűeknek ajánlott! Máris pörög az első videó.

#tv#

Korábbi hírünk: Siren: Visszatér a vérbő horror
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Siren: Blood Curse aka New Translation

Siren: Blood Curse aka New Translation

legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja