Siren: Blood Curse: Vizuális betekintő vol. 2

2008. június 15.
1.6911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Siren: Blood Curse korábbi bejelentése derült égből villámcsapásként érkezett, senki sem számított rá, ezért sokan kaptak a fejükhöz a nagy meglepetés érzésének megtapasztalása közben.

Eredetileg Siren: The New Translation címen került leleplezésre és csak a japánokat érintette, majd kapott egy stílszerűbb alcímet, valamint szélesebb felhasználó bázist azáltal, hogy minden régió megkapja majd a saját verzióját. Kemény rettegés elé néz, aki benevez a ragyogó remake-re.

Nagyon nem szükséges a zsebekben mélyre túrni, hiszen a Siren: Blood Curse kizárólag a PlayStation Store felületén lesz megvásárolható, majd letölthető és mint olyan, nem teljes árú produktumként kíván sikeres lenni. Ezen állítás viszont gyenge lábakon is állhat, hiszen nem egyben kapjuk kézhez a túlélő horror történetet, hanem epizódikusan érkező tartalmak formájában egészíthetjük ki időről-időre, ami a végén elérheti egy Blu-ray-es játék árát. Sajnos árszabásról nem kaptunk információkat, így ez még a jövő titka, de sikerült egy jót spekulálgatnunk, most irány a tények tengere.

A Siren: Blood Curse a PlayStation 2-es Forbidden Siren első részének alaposan újragondolt változata, amelyben egy csapat amerikai TV-s kerül nem kis zűrbe, a Shibitóktól hemzsegő japán falucskában, Hanuda-ban. A tenger vörösben pompázik, persze nem a lemenő nap fénye festi karmazsin színűre, hanem vérrel telítődik, ami önmagában is egy elég beteg jelenség, elgondolás, pedig ez még csak a kezdet. Vért könnyező élő halottak mindenütt, akik mindenáron a bőrünkre pályáznak majd.

Puskákkal magaslesen és még számtalan helyről és eszközzel törnek életünkre. Egyetlen hatékony fegyverünk a Sight Jack képességünk, mellyel telepatikus úton a Shibitók szemével láthatunk majd, így mindig tudni fogjuk, hogy merre kémlelnek, el tudunk-e osonni radar alatt, vagy ólmot kapunk a testünkbe. Több karakter bőrébe is bújhatunk, akik egy időben, egymástól elszigetelődve próbálják meg túlélni valahogy életük legszörnyűbb forgatását. A frászfaktor valahol a Silent Hill által bemutatott szint közelében tanyázik, rettegésből nem lesz hiány.

A játék kizárólag PlayStation 3-ra érkezik, várhatóan július végén. Ha bírod az efféléket, akkor smmiképp sem szabad kihagynod. Íme a legfrissebb galéria, egyenesen a pokolból. Nézd csak!


Siren: Blood Curse: Vizuális betekintő vol. 2 - 2. kép


Siren: Blood Curse: Vizuális betekintő vol. 2 - 3. kép


Siren: Blood Curse: Vizuális betekintő vol. 2 - 4. kép


Siren: Blood Curse: Vizuális betekintő vol. 2 - 5. kép


Siren: Blood Curse: Vizuális betekintő vol. 2 - 6. képHa még több látnivalóra éhezel: Siren: Blood Curse: Vizuális betekintő
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

pityuska profiljarDAVE profiljaWickedSick profilja