Sírba száll a Pandemic Studios?

2009. november 17.
1.8041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Semmi sem tart örökké, tartja az igaz mondás is, aki pedig szembe száll ezzel a ténnyel, az vagy hiú ábrándokat kerget, vagy még nem csalódott igazán.

Ezt nyilván a Pandemic Studios brigádja is nagyon jól tudja, hiszen - bár még nincs hivatalos bejelentésünk, ami jelenleg egy fontos momentum -, több külföldi gamer portál is úgy tudja, hogy az Electronic Arts bezáratja a több mint egy évtizedes múltra visszatekintő stúdiót, mivel 200 embert terveznek az utcára tenni, ez pedig szinte a teljes brigádot jelentené.

A maradékkal vagy a jelenleg is fejlesztés alatt álló The Saboteur munkálatait fejeznék be, illetve támogatnák a megjelenés után néhány hónapig (sebtapaszokkal, letölthető tartalmakkal, stb), vagy beolvasztanák őket más csapatokba. Azonban jelenleg egyelőre még semelyik információt ne vegyük készpénznek, hiszen hivatalos bejelentés még nem érkezett a témában, az viszont elkönyvelhető, hogy a játékvilág egy nagyon ígéretes csapatot veszítene el a Pandemic képében.

Bár a gárda - érdekes módon - csak addig tudott kiváló játékokkal elárasztani minket, amíg az Electronic Arts 2007-ben fel nem vásárolta őket, hiszen előtte a Full Spectrum Warrior mellett összehozták nekünk például a Mercenaries-t vagy éppen a Star Wars: Battlefront-ot, amelyek kivétel nélkül nagyon jó programok voltak. A csapat pedig éppen most, a The Saboteur megjelenésével kezdett új erőre kapni, de úgy látszik az EA kissé másképp képzeli el mindezt. Várjuk a hivatalos fejleményeket, addig pedig a pletykáknak még ne higgyünk, de készüljünk fel azért a legrosszabbra is!
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 8 hónapja és 21 napja

Lehet hogy ez rossz döntés volt az EA részéről, tényleg jó játékokat adtak a kezünkbe.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaManiac profilja