Singularity: Videón az időmanipuláló eszköz - második felvonás

2010. május 22.
2.0961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az Alpha Protocolhoz hasonlóan úgy tűnik, hogy a Singularity is ráállt az egy hétvége egy trailer sormintára, amelyet mi természetesen cseppet sem bánunk.

A múltkori alkalommal a játék velejét adó időmanipuláló eszközt mutatták be a fejlesztők, amellyel az akkori videó tanulsága szerint képesek leszünk jelentős változtatásokat előidézni a környezetünkben, illetve öregíteni az ellenségeken. Ennyiben azonban korántsem merül ki a nagyszerű eszköz felhasználási köre, ezért a Raven és az Activision illetékesei úgy vélték, muszáj készíteniük még egy videót, különben a játékosok teljes körű tájékoztatása csúnya csorbát szenved.

Az eredményt alant tekinthetitek meg, pár másodperccel rövidebb lett, mint az idősebb testvére, ám ez is jelentős mennyiségű gameplay jelenetet tartalmaz, és a karra szerelhető cucc két újabb képességéről rántja le a leplet. Az már régóta közszájon forog, hogy a Singularity az idő buherálásával kíván majd kitűnni a versenytársai közül, így a témában valamennyire járatos érdeklődők mindenképpen számítottak olyan lehetőségekre, mint az idő lassítása, esetleg megállítása. A lenti mozgókép meg is jeleníti ezeket az eddig hiányzó láncszemeket, aminek következtében tátott szájjal álmélkodhatunk azon, hogy bizonyos kiterjedésű területen képesek leszünk teljes mértékben feltartóztatni az idő folyását. Ha kedvünk úgy tartja, akkor beérhetjük a lassításával is, amely kétélű fegyver, hiszen egyrészt az ellenségek lövedékeinek sebességét csökkenti, így ki tudunk előlük térni, másrészről a mi lövedékeinket is visszafogja, ám így azokat irányíthatjuk, és manuálisan juttathatjuk el a célszemély testébe.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

Shade

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

Fú, hát már a Timeshift óta szeretek az idővel babrálni, ez komoly lesz.

válasz erre
Singularity
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljamarco profilja