Singularity: Videón az időmanipuláló eszköz - harmadik felvonás

2010. május 29.
2.9111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Dicséretesen belendült az Activision Singularityt dicsőítő marketinggépezete, hiszen ez már a harmadik trailer, amit egyhuzamban elénk tártak.

Természetesen némi időintervallum (1 hét) eltelt egy-egy anyag között, de mivel korábban csak elvétve kaptunk látnivalót a nyár egyik nagy dobásának tartott produktumból, ezért a mostani bőség kosarának halmozottan örvend kicsiny szívünk. Két héttel ezelőtt a srácok elkezdtek egy videósorozatot, amelyről csak utólag derült ki, hogy sorozatnak szánják. Ez, az alkotás központi tárgyát, az időmanipuláló eszközt mutatja be immáron harmadik alkalommal, pontosabban fogalmazva, ennek a cuccnak a képességeit.

Korábban láthattuk, hogy képes öregíteni, a környezeten változtatni, valamint az időt lassítani és megállítani. Mindez már magában elég veszedelmesen hangzik, ám a felsorolásnak még koránt sincs vége, hiszen érkezett az új mozgókép (lásd lent), amelyből kiderül, hogy a kézfejre illeszkedő szerkentyű képes (narancssárga színű) lökéshullámot is kibocsátani, amely megtántorítja a nagyobb ellenfeleket, a kisebbeket pedig azonnal ki is végzi. Emellett a szellem alakban futkározó entitásokat testtel ruházza fel, így azokat könnyebb lesz hagyományos módszerekkel bántalmazni. A Singularity továbbra is június 29-én érkezik meg mindhárom (PC, Xbox 360, PS3) célplatformra.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

popapa

10 éve, 11 hónapja és 21 napja

Kedvcsinálónak nem is rossz!!

válasz erre

Shade

10 éve, 11 hónapja és 21 napja

Hát ezt már nagyon várom! Kedvet kaptam kicsit TimeShiftezni.

válasz erre

Hori a (hun)

10 éve, 11 hónapja és 21 napja

Nagyon durva! Mozgatod a kezed és piritósok lesznek az ellenfelekből

válasz erre
Singularity
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja