Singularity: Videón az időmanipuláló eszköz - harmadik felvonás

2010. május 29.
3.1681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Dicséretesen belendült az Activision Singularityt dicsőítő marketinggépezete, hiszen ez már a harmadik trailer, amit egyhuzamban elénk tártak.

Természetesen némi időintervallum (1 hét) eltelt egy-egy anyag között, de mivel korábban csak elvétve kaptunk látnivalót a nyár egyik nagy dobásának tartott produktumból, ezért a mostani bőség kosarának halmozottan örvend kicsiny szívünk. Két héttel ezelőtt a srácok elkezdtek egy videósorozatot, amelyről csak utólag derült ki, hogy sorozatnak szánják. Ez, az alkotás központi tárgyát, az időmanipuláló eszközt mutatja be immáron harmadik alkalommal, pontosabban fogalmazva, ennek a cuccnak a képességeit.

Korábban láthattuk, hogy képes öregíteni, a környezeten változtatni, valamint az időt lassítani és megállítani. Mindez már magában elég veszedelmesen hangzik, ám a felsorolásnak még koránt sincs vége, hiszen érkezett az új mozgókép (lásd lent), amelyből kiderül, hogy a kézfejre illeszkedő szerkentyű képes (narancssárga színű) lökéshullámot is kibocsátani, amely megtántorítja a nagyobb ellenfeleket, a kisebbeket pedig azonnal ki is végzi. Emellett a szellem alakban futkározó entitásokat testtel ruházza fel, így azokat könnyebb lesz hagyományos módszerekkel bántalmazni. A Singularity továbbra is június 29-én érkezik meg mindhárom (PC, Xbox 360, PS3) célplatformra.
#tv#
Singularityt dicsőítő marketinggépezete, hiszen ez már a harmadik trailer, amit egyhuzamban elénk tártak.'>
3 hozzászólás

popapa

15 éve, 1 hónapja és 5 napja

Kedvcsinálónak nem is rossz!!

válasz erre

Shade

15 éve, 1 hónapja és 5 napja

Hát ezt már nagyon várom! röhögő smiley Kedvet kaptam kicsit TimeShiftezni. röhögő smiley

válasz erre

Hori a (hun)

15 éve, 1 hónapja és 5 napja

Nagyon durva! Mozgatod a kezed és piritósok lesznek az ellenfelekbőlröhögő smiley

válasz erre
Singularity
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja