Singularity: Néhány szó a multiplayerről

2010. június 26.
2.3261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az Activision pár napon belül 2 friss termékkel is megszondázta a piacot, semmissé téve ezzel az ilyenkor szokásos nyári pangást.

A Transformers: War for Cybertron mellett a Singularity is ezen a héten vált elérhetővé, ám míg előbbi már az egész golyóbison beszerezhető, addig utóbbi egyelőre csak az európaiak játékszere, az észak-amerikai delegációnak egészen jövő keddig kell várnia az idő manipulálásának megkezdésére. Mivel a Raven és a kiadó számít az álmok földjét benépesítő vásárlók pénztárcájára is, ezért még az utolsó pillanatokat is kihasználják némi reklám tudatokba csempészésével.

Ez a gyakorlatban egy újabb videót jelent, amelyben ezúttal az eddig kevésszer mutatott multiplayert vesézik ki. A Singularity többjátékos része két frakció öldöklő küzdelméről szól, a katonákéról, valamint a rejtélyes sziget, Katorga-12, őslakosairól, a mutánsokról. Mindkét oldal 4 különféle kasztot tud bevetni, amelyeket szépen sorban meg is neveznek a lentebb látható képkockák során. A többféle játékmódban a maszkos emberekkel FPS-ként érvényesülhetünk, ám a szörnyecskéket már harmadik szemszögű kamerával vezérelhetjük, azaz a játékstílus átvált TPS-re. Érdekes megoldás, kíváncsian várjuk, mennyire válik be a gyakorlatban.
#tv#
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

Singularity
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja