Singularity bejelentés és mozgókép

2008. július 16.
2.6211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Végre történt egy olyan nagyobb volumenű játékbejelentés, amely a PC-s társadalmat is lázba hozhatja.

Az Activision sajtótájékoztatójának végén, amikor már senki sem számított nagy dolgokra, fölényes mosollyal tudatták a jelenlévőkkel, hogy a Raven Software nagyon dolgozik valamin, és ezt a valamit Singularity-nek keresztelték el. A Raven már régi motoros az iparban, olyan nevek fűződnek hozzájuk, mint a Heretic és a Hexen széria, a Soldier of Fortune 1 és 2, a Jedi Knight 2 és 3, vagy a Quake 4. Az évek során szoros kapcsolatot építettek ki az id-vel, ennek köszönhetik, hogy ők munkálkodhattak a Quake 4-en, és az új Wolfenstein is az ő kezeik között formálódik.

A friss projektükről gyakorlatilag semmi sem derült ki, egyelőre be kell érnünk a nem egészen 1 perc hosszúságú videóval. Ügyes embereknek annyit sikerült kideríteni, hogy egy FPS-ről van szó (a Raven munkásságát ismerve ez nem okoz meglepetést), amelyben fontos szerepet kap az idővel való játszadozás. A Singularity szó egyelőre csak munkacím, de ez nem jelenti azt, hogy a boltok polcairól nem ilyen névvel fog ránkvigyorogni.

A tervek szerint elkészül mindenre, ami számít, azaz PC-n X360-on és PS3-on is játszatunk majd vele. Megjelenési időpontról nem esett szó.
#tv#
nincs még hozzászólás

Singularity
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2008
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja