SingStar Vol.2: Június végén folytatódik a karaoke őrület

2008. május 23.
2.9901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony Computer Entertainment Europe megerősítette, hogy hamarosan, június 20.-án érkezik a második PlayStation 3-as SingStar epizód, 30 új dallal és számos extrával a fedélzetén.

Az alap kínálat tehát 30 dalt fog tartalmazni, ám további dalok letöltése is lehetséges, a SingStore felületéről, hogy a buli soha sem álljon le. A második Blu-ray kiadáson olyan hírességek nótái szerepelnek, mint például a The Killers, Eminem, Kaiser Chiefs, Nirvana, vagy a Gorillaz.

Miért is érdemes beruházni a SingStar Vol. 2-re? Két fontosabb újítás került beépítésre, melyek további lehetőségekkel ajándékozzák meg a karaoke szerelmeseit. A vadonatúj harmony duet módban lehetőségünk nyílik megvillantani vokál tudásunkat a California Dreamin'-ben (The Mamas And The Papas), a We All Stand Together-ben (Paul McCartney), vagy a Celebration-ben (Kool And The Gang).

Szintén újdonságszámba megy a Remote Play funkió, így a PlayStation Portable tulajdonosok útközben is tudnak válogatni a letöltendő dalok közül. Amikor hazaérünk és beizzítjuk a PlayStation 3-unkat, már ott várnak a menet közben letöltésre kijelölt track-ek, bevetésre készen. Jó pofa dolog, de nem valószínű, hogy sokan fognak élni a lehetőséggel. Kishazánkban biztosan nem.

Jlenleg több, mint 300 letölthető zene áll a SingStore látogatók rendelkezésére, másfél Euro-s egységáron/track. Hamarosan ismét rajtatok a világ szeme. Ha elég bátrak vagytok, a PlayStation Eye-jal rögzített műsorszámaitokat megoszthatjátok a My SingStar Online társadalmával. Ki vállalja? :)
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 20 napja

Én nem vállalnám, a hangom rémes. Már kipróbáltam ezt a játékot, megbizonyosodtam róla röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja