SingStar Country: A vadnyugat slágerei

2008. szeptember 10.
3.4271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Tovább gyűrűzik a SingStar sorozat PlayStation 2-n, nincs is min csodálkozni, hiszen a ritmusjátékok korát éljük.

A megszámlálhatatlan, zene, stílus, éra specifikus kiadások után hamarosan megjelenik egy vadonatúj korong, a Country műfajának szentelve a kiadást. A nevéből eredendően az Amerikában őshonos Country zenéket vonultatja fel szép sorjában, felkínálva a lehetőséget a játékosoknak az újra éneklésre, így az önjelölt karaoke cowboy-ok sem fognak egykedvűen a bárpultnál nedűt hörpintgetni egész este, irány a színpad.

A Sony ismét egy újabb énekelni vágyó réteget kíván dalra fakasztani. A célbavett helyszín a legendás vadnyugat, fókuszban a tökös marhapásztorokkal. Amerikában október 28.-ától a polcokra kerül a PlayStation 2-re fabrikált SingStar Country, amelyben Gretchen Wilson, Alan Jackson és Brad Paisley nótáit adhatják elő a válalkozó szelleműek, több, híres country énekes alapművei mellett.

A kiadás nálunk nem kerül forgalomba, hiszen felénk nem igazán nevezhető populárisnak ezen műfaj, bár akadnak rajongói szép számmal, szerte a nagy világban, nem hinnénk, hogy betéve vágná bárki is az említett előadók bizonyára remek nótáit kishazánkban, vagy országunk környezetében. A kínálat tehát bővülni fog egyel, de ebből mi most sajnos kimaradunk.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

Nem is bánom a Country zene kimaradását, nem is nagyon áll közel a szívemhez. Bezzeg ha lenne egy jól menő kis farmom Amerikában, mindjárt másképp állnék hozzá nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaDav2377 profilja