Sin And Punishment 2: Friss videóval villan újra

2009. október 19.
2.2271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nintendo alig több, mint egy esztendővel ezelőtt jelentette be a Nintendo 64-en megjelent Sin And Punishment folytatását, amely műfaját tekintve egy on-rail shooter volt.

A Nintendo Wii-re írt folytatás sem szakad el az eredeti stílustól és több évvel az első rész után ismét masszív lövöldözésre invitál, minket sajnos csak jövőre. A játékban két új karaktert, Saki és Airan fiát, Isa-t, valamint Kachi-t irányíthatjuk a záporozó lövedékek tengerében.

A Sin And Punishment 2-t négyféle metódussal irányíthatjuk, életképes lehetőség a megszokott WiiMote/Nunchuk párosítás, a Wii Zapper, a Classic Controller és a Nintendo GameCube Controller is. A Mega Drive-on népszerű Gunstar Heroes side-scrolling shooter alkotóinak új játéka még öreg földön nincs datálva, elviekben 2010 elejétől férhetünk majd hozzá Európában. Hogy mihez is? Egy újabb betekintést kaptok róla, a vérbeli on-rail lövölde fanok nagy örömére. A videó nem perfekt minőség, de sajnos ennél jobb verziót nem sikerült kerítenünk belőle. A célnak azért minden bizonnyal megfelel.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja